Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon FD obektivi
Автор: PeshoP   
Дата:   11-03-04 20:59

njakoy da iska li da si haresa nelosh nabor obektivi za Canon FD bajonet?

19/3,8 Vivitar + Skylight 1A IV hama za nego (62mm) - 90lv.

28/2,8 Samyang macro 1:6 - 65lv

75-200/3,8 SIGMA macro 1:4,5 - 80lv

Obektivite sa v dobro sastojanie bez defekti po optikata i mehanikata i dobar vanshen vid. Az lichno sam dovolen ot tjah i vseki koyto gi haresa moje da hvarli pogled na moi snimki ili da gi probva toy.

Chestno kazano ne iskam da gi prodavam na parche i za 260lv. primerno mojete da se sdobiete s trite obektiva plus:

Circuljaren poljarizacionen filtar 55mm (za standartnijat 50/1,8 SC na Canon i za 75-200 Sigmata), fotografsko jilo y gotina chisto nova fotografska ranica na hama (pregradki sas svobodno konfigurirane, 2 djoba, cordura nylon, cherna) pobirashta gornite obektivi plus dve tela, seriozen teleobektiv, svetkavica i drebolii.

Idejata e che ste bada v Sofija chak sled dve sedmici (i to samo za dve sedmici). Neka ako njakoy se zainteresuva da mi pishe na podlesniy@abv.bg ili tuk.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon FD obektivi
Автор: plamennk   
Дата:   11-03-04 23:09

4estno kazano tarsia si FD vario pod 70mm 28-80, 35-70 ili podoben w granicite ot 28-35mm do 70-80mm predlojenite ot teb ceni me ustroivat idealno. Ako ne mojesh da mi predlojish tova koeto tarsia sam se nagledal na "28/2,8 Samyang macro 1:6 - 65lv" ama samo na nego
[smilie24]

Автор: shutter   
Дата:   12-03-04 19:41

da me prostavate, ama tia obektivi stavat li za EOS, che FD mount bayonet ne mi govori mnogo

Автор: neuromancer   
Дата:   12-03-04 19:50

ne stawat za EOS

Автор: plamennk   
Дата:   12-03-04 19:52

ne nestavat no ima adaptori za celta
tova sa obektivi za starite serii na Canon A, T i F