Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olympys C-760 ultra zoom
Автор: greenpim   
Дата:   13-01-05 13:22

niakoi ima li info za tozi aparat? Naskoro mi go podariha...prawi hubavi snimki, no az ne sum mnogo zapoznat i si mislia, 4e ne moga da go izpolzvam dokraj...

Отговори на това съобщение
 Re: Olympys C-760 ultra zoom
Автор: cic   
Дата:   13-01-05 14:11

Аз имам C-770 и съм много доволен. Ако нещо те интересува ....

Дата:   13-01-05 14:15

ami obsto wzeto wsi4ko....snimam naposoki...bez da izpolzwam wsi4kite mu wyzmoznosti...skoro razbrah, 4e moze da se "oble4e" i underwater kozuh4e i da dejstwa i pod wodata..., a ako imas info i za bateriite i adaptor...dojde ot statite s originalnite si...no te ne se prezarezdat...ot kude moga da si wzema akumulatorni baterii i adaptor

Автор: ltg   
Дата:   13-01-05 16:05

Официалния представител за България на Олимпус е фирма Амперел - намира се в сградата на Балканкар на Красно село.там можеш да провериш за консумативи, но в общи линии почти всичко по-специфично се доставя с поръчки,които не са с най-ниски цени :( защото нямат складови наличности.[smile]

Дата:   13-01-05 17:55

blagodaria...we4e razgledah sajta im...praw se okaza..niamat skladowi nali4nosti..izlozili sa niakolko aparata i towa...izpratih zapitwane i ste 4akam towa e...Ako mezdu drugoto ti hrumne za aksesoari na olympusa-kazwaj...:))

Дата:   13-01-05 18:03

За моя най-ценното е преходника за филтри.
донесоха ми го от САЩ заедно с 3 филтъра в комплект - беше около 100 лв.
Лошото е, че поляризационния филтър не е с кръгова поляризация и това пречи понякога на автоматичния фокус.http://www.beachcamera.com/shop/Product.asp?ProdTypeList=&Sku=OMC750RB
ето още малко джаджи...[shtrak]

Дата:   13-01-05 23:34

М/у другото сериозно се замисли как да предпазиш дисплея на апарата. Аз вече имам един музеен експонат С750 със спукан дисплей :(
На следващия апарат (пак С750) му залепих парче тънък плексиглас над дисплея.
Цялата серия апарати С-7хх са с гол екран, а той е от 2 стъкла, които са по-тънки от 1 мм, а освен това отпред има поляризиран слой, който лесно се драска.
Ако те е страх да мацаш с лепило опитай с двустранно тиксо.[smilie25]

Автор: mikele   
Дата:   14-01-05 09:12

виж тука http://www.bristolcameras.co.uk/page7.htm

първа  назад  1     всички  напред  последна