Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поправка на Canon PowerShot error E18
Автор: menthol   
Дата:   13-01-05 02:44

Ако някой го интересува как си поправих Canon-a PowerShot A70 от грешка Е18, или на който му е интересно "какво има вътре в тези апарати?", може да види:
http://menthol.hit.bg/E18.html

Отговори на това съобщение
 Re: Поправка на Canon PowerShot error E18
Автор: Transfiction   
Дата:   13-01-05 03:02

Жестоко! Браво! Твърде трудно е за мен, но го разгледах докрай. [smile] Дано не ми се случва нещо да запецне...

Автор: ZENTEX   
Дата:   13-01-05 09:49

Bravo kolega[smilie19].Razglobil si go po vazmojno nai bezsmislenia nachin i si izvadil lud kasmet sas svetkavicata.V povecheto sluchai ako zabravish da ia razredish CCd senzora e potencialen martvec.Ne razrejdai kondenzatora s otveka,taka moje da mu grumnat elektrodite.Razrejda se sas 100-200omov rezistor 3-5vata ili hladilna lampa.Taka mojesh da nabliudavash procesa na razrejdane.[smilie24] Ako na niakoi mu triabvat saveti pri podobni operacii vinagi moje da mi se obadi.[smilie7]

Автор: jester   
Дата:   13-01-05 10:23

ZENTEX, [smilie24]

не знам защо, но бях сигурен, че си пуснал коментар по тая тема![beer]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   13-01-05 11:33

ZENTEX, сори ако не ти харесва начина на разглобяване,кажи как е правилния?
За кондензатора си прав - не се разрежда с отверка, наистина извадих късмет че не изгорих нещо.
И колко излиза ремонт на Е18 при теб?

Автор: georgie   
Дата:   13-01-05 11:40

Браво https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Автор: jumbo   
Дата:   13-01-05 12:13

1/3 от стойноста на апарата [smilie5]

Автор: quiver   
Дата:   13-01-05 13:02

:) imam samo edno hodene na serviz na Canon i ot nego posledva lo6 opit- 100 evro za po4istvane na lamelite na edin EOS 650.

no vapreki tova nikoga ne bih go otvoril sam- ako mi se naloji- pak 6te otida (aparatat ne be6e moj). bravo na menthol za kuraja!

Автор: ZENTEX   
Дата:   13-01-05 14:53

Bazikam se be menthol[smilie18] Lichno az sam otremontiral nad 500 A60,A70(moje da sa mnogo poveche).Error 18 e sistemna greshka pri povreda na optikata.V nad 90% ot sluchaite problema se dalji na zamarsiavane(nai veche piasak ot moreto),izpuskane,prinuditelno zatvarine po vreme na rabota(s natisk) i drugi ekstri.Kolkoto do cenata na remonta tia varira 60-80lv v zavisimost ot porajeniata.Ako se naloji smiana na optika 150lv obshto s remonta.Cenite za takiva uslugi v BG sa mejdu 2 i 3 pati po niski ot tezi v zapadna Europa i USA.S dve dumi iskam da kaja ,ako niakoi ima takiva problemi vinagi moje da mi se obadi za savet.[beer]

Дата:   13-01-05 16:05

ZENTEX - ок не съм се вързал, но аз се справих и сам дори и не по инструкция за монтаж която може би ти имаш, но е пипкава работа в интерес на истината. Цената 150 за смяна на оптика е добра, но 60-80 за едното почистване не ми се даваха.
Сложих твои координати в сайта с описанието на Е18 fix - за да помогнеш на някой със същия проблем.
[smilie24] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна