Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pozdravlenija za avtorite!!!
Автор: tramp   
Дата:   16-09-03 07:52

[smilie24] Gotin sait!Chuh ot Ichkonti no trjabvashe i da go vidja-provokirahte me da pusna nestichko i tezi dni...
Mnogo se radvam za sitoto koeto ste vuveli-kraino vreme beshe,abe obsto vzeto imashe nuzda ot tova.
Uspehi Dami i Pichove(Makar che poznavam gadgeta koito sa po golemi pichove i ot pichovete)
[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Pozdravlenija za avtorite!!!
Автор: J0R0   
Дата:   16-09-03 12:17

Ще се радваме да видим твои снимки тук.
[smile] [smile] [smile]

Sorry bratleta!!!
Дата:   18-10-03 15:28

Bjah zabravil che ne vsichko koeto blesti e zlato,az bjah do tuk.Ne iskam da objasnjavam kakvo kak i zasto-izborut vseki si go pravi sam.

Автор: boni   
Дата:   19-10-03 00:53

Щом така си решил значи нещо те е разочаровало.Поне кажи за какво става въпрос,защото никой от нас няма някакви лоши чувства към теб.Много е кофти да види човек как някой се е обидил поради някаква причина и е добре поне да кажеш каква е тя,за да я имаме предвид занапред.Ако не искаш да пишеш тук,може да го направиш на меила ми :
www.boni@kkelectronics.com или
www.boni_bonev@abv.bg или ми звънни на 098416020
Ще чакам да се обадиш !

Re: Boni
Дата:   19-10-03 18:29

Nisto lichno kum njakogo,naistina mi e kofti che taka stana,no prosto useshtam che mjastoto mi ne e v tozi sait.Hubavo e da ima sito kum chalga fotografijata no kogato pochnesh da se suobrazjavash s razni sponsorcheta i njakoi vmesto tebe opredelja koe e nai dobroto ti i koe ne-sorry ot tri godini sam i s prijateli si organiziram i sponsoriram izlozbite(za poslednata mi be platen honorar ot 100 lv po POKANA ot dirigenta na kameren orkestur-Gabrovo) i s nikogo ne sum se SUOBRAZJAVAL otnosno hudozestvenata im stoinost.Nai dobrite mi nesta za mene na tozi sait bjaha ot poredicata "L moll..." no replikite i vuobste otnoshenieto kum tjah pokaza che da si reitingov v tozi sait trjabva da pravish portretcheta i peizashcheta....

Njama nachin brat, kogato ideologijata ti e "On The Road" evreiskata mashina te izpluva ot samosebesi.

Tvorcheski uspehi na vsichki i vse po plodotvorni izlozbi i sreshti ON THE ROAD...

Публикацията е редактирана (19-10-03 18:37)

Автор: boni   
Дата:   19-10-03 20:19

Не те разбирам съвсем ...Тука потребителите определят кое е добро и кое не.Нито има жури,нито спонсорите си казват думата за подредбата.Ти самия веднъж каза че не искаш вече да показваш снимки които да се харесват на всички.Еми как да стане тогава хората да ги харесват и да ги оценяват високо,след като ти самия не го искаш.
Не знам...Мисля обаче че не е коректно да говориш за "еврейска система" и "спонсорчета" ,защото специално спонсорите нямат въобще думата за организацията на сайта и за начина на гласуване.
Мисля че едва ли има сайт който би ти удовлетворил изискванията ако разсъждаваш по този начин...
Поздрави и успехи !

Автор: Mick   
Дата:   19-10-03 23:21

...a we pi4...pomilsi malko kakvo govorish...
shto si mislish.. 4e samo 'portretchetata' i 'peizash4etata vurvqt tuka..???
..jalko ako smqtash taka...
tuk vseki puksa vsi4ko..i se komentira...pri jelanie na tukprisustvasjtite...
...za reitingite nqma da govorim..temata e dulga i obshirna...moje da porazgledash i drugi temi v foruma..
..az lichno kogato poglejdam vuv viziora ne si mislq za reitingi...i komentari..a se otdavma na udovolstvieto...
..vsi4ko zapochva ot tam nqkade...
...a inache nishto losho ne iskah da kaja...nito da zasqgam nqkogo...
...
puk na avtorite -naitina pozdravleniq...

Автор: J0R0   
Дата:   20-10-03 10:05

Ами според мен Трамп изпада в някакво логическо противоречие.
Първо казва: Аз нарочно бягам от визията, която се харесва на широката публика.
После се сърди, че широката публика не му харесва визията.

A taka-a
Дата:   20-10-03 20:34

Abe pichove,chetete VNIMATELNO...
Na nikogo ne se surdja-prosto i jasno objasnih,ZASHTO se chuvstvam ne na mjasto v saita vi.Vse pak vseki ima pravo na gledna tochka i mirogled-probvah no ne mi haresa i tolkova,pomoliha me da objasnja ZASHTO i eto..
Ako sum zasegnal njakogo Sorry
Vash i ljubjast TRAMP

първа  назад  1     всички  напред  последна