Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Принтери
Автор: explorer   
Дата:   11-01-05 16:35

Абе нещо ми се скапа главата на принтера, на някакви райенца взе да печата - пробвах да я чистя, но не се оправи, та ще трябва да търся нова глава вероятно... или направо нов принтер най-добре май. Гледам обаче цените в Кантек - тия са меко казано нахални [smilie9] , топ модела на Canon (i9900) на сайта им е 1150 лева (без ДДС!), при положение, че в щатите е $440. Ми аз оттам да го внеса и да платя мито, ДДС и транспорт пак ще съм на далавера с поне 400 лева, егати.

Дайте някакъв акъл - дали може да се оправи моя принтер (S9000), има ли някъде по-добри цени на Canon, как са Epson-ите например? Трябва ми модел който да може да печата А3.

Отговори на това съобщение
 Re: Принтери
Автор: milen   
Дата:   11-01-05 17:09

ediniq variant e da sa ti se zapushili diuzite. Za celta ima edni ultrazvukovi vanichki. Ako ti popadne takava- probaj s neq da otpushish glavata. Drugiq variant e da sa ti izgoreli djetove (diuzi)- trqbva da si zemesh nova.

Дата:   11-01-05 17:12

Абе аз се поразтърсих из интернета и се оказа, че е често срещан проблем, трябвало да се измие главата с топла вода... ще го пробвам това довечера.

Дата:   11-01-05 17:19

mdaa. ot 3 godini se zanimavam s mastilenostruen printer. nemoga da se otarva ot chuvstvoto za cherti. samo che kat si zimash novo mastilo to idva s novi glavi i taka se reshava problema ako ima izgoreli diuzi. topla voda moje da pomogne, mda.

Дата:   11-01-05 17:36

Е това май на HP-тата е така - главата си идва с новите мастилени патрони, ама на Canon не е така за съжаление.

Дата:   11-01-05 17:49

Colorspan e ;)

Автор: solo5   
Дата:   12-01-05 07:54

моя Canon i350 и на него му се случи същото [smile]
С какво ли не пробвах и не става
с глицерин и спирт я напълних и държах 12 часа и уж се изми добре и пак на черти ми печата цветната
проблема ми е в синия цвят, той е най-зле

първа  назад  1     всички  напред  последна