Автор: deutsch
Дата: 09-01-05 20:42
И аз не съм професионалист.И се нуждая от вашия съвет.Синът ми следва графичен дизайн, учат фотография.Трябва му дигитален апарат.Няма много опит във фотографията, но му е необходим апарат с повечко различни възмжности, защото работи като гр. дизайнер в рекл.къща и му се налага понякога да си снима сам някои неща(и то от разл. характер).Pазучавахме разл.марки в нета, консултирахме се с познати, продавачи..Минахме през разл. марки-Fuji, Olimpus,Pentax и последно се спряхме на Pansonic DMC FZ20, заради 5MP(важно за гр. дизайн и рекламата),12xоптично(също мн. важно), стабилизатор, ръчни, качествен обектив (Leika), възможности за светкавица, за др. обективи и др, но то това май е най-важното.Както разбирате ориентирали сме се към цена ок.1000лв.Правилен ли е избора ни, предвид това, за което ще се използва.По форумите беше вече писано за този модел, но мен ме интересува какви са според вас + и - при този апарат за целта за която ще го купим?Бихте ли посочили др. марка за същите пари, която според вас е по-подходяща за това.10хпредварително на всички
|
|