Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Технически съвет
Автор: pcmaster   
Дата:   09-01-05 09:13

Добър ден на всички!
Предстои ми зpакупуването на SLR-камера втора ръка. Не искам да се впускам в полемиката за марката за това говориме в момента само за NIKON.
Можете ли да ми кажете разликите между моделите N70,N75 и N80? Това , че е маркировка на модела за щатите е ясно , но разликата в тялото не ми е ясна. А и ценово има големи разлики
Какво е AF-D,AF-I. AF-S
Благодаря ви пресварително!!!!!!!!
[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Технически съвет
Автор: explorer   
Дата:   09-01-05 11:57

N70 е по-стар модел и вече може да се намери само 2-ра ръка, но за сметка на това е най-добрият от тия, които си изброил (според мен де). Аз снимах с такъв преди да си купя F100. Единственото неудобство е, че LCD дисплея му е направен като за любители - да си избираш от там препрограмираните режими на работа, но разбира се си има и режими с приоритет на блендата, на скоростта и напълно ръчен. Сравнени с N70 (който между другото е единствения от 3-те made in Japan) N75 и N80 са малко като играчки, N75 с тия сиви пластмаси направо на Канон прилича (майтап бе, да не скочат сега канонджиите). Разбира се, тъй като са по-нови модели имат някакви незначителни подобрения, но ако питаш мен, един N70 втора ръка е най-разумното. За обозначенията на обективите, виж по назад има една тема "въпрос за обектив (n8008)".

Автор: papi   
Дата:   09-01-05 12:03

от трите изброени-Н80 можеш да си пго поръчаш и като нов,още не са спрени от производство...аз продавам Н70 28-70/3,5-4,5-350 лв

Автор: nemchev   
Дата:   09-01-05 15:08

af-d,af-i,af-s e sistemata na autofocus...ama koq kakva e ne moga da ti kaja.[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна