Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 edin vapros
Автор: wanderer   
Дата:   08-01-05 01:33

so... naskoro e sdobih s edin lentov Canon Eos rebel (i to za super cena) no mnogo priqteli i poznati mi kazaha 4e sum napravil golqma gre6ka. trqbvalo da si vzema 300D "i da go pravq digitalno" imam i digitalna sapunerka no tq e samo 3MP i e sus slaba optika. vuprosa mi e kakvo tolkova e "PO" pri digitalnite i lipsva pri lentovite aparati? vse pak ima ma6inki koito mogat da ti skenirat snimkite sus 16 Mega pixela...

Отговори на това съобщение
 Re: edin vapros
Автор: sp   
Дата:   08-01-05 01:59

парите за ленти, промиване, изкарване на снимки :) по-малкото възжност за експерименти пак заради горните причини...

Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   08-01-05 02:37

Та с Канон ЕОС 300 ли си се сдобил, а кажи моля те цената защото търся да си купя някакъв ЕОС, няма значение какъв е. Трябва да ви кажа, че всички снимки по билбордовете се правят с аналогови апарати и много различни филтри и са космически работи. Цифровото определено е по-удобно, по-лесно, но виж, аз купя ли си някакъв Канон ЕОС, за аналогов говоря, то аз ще си вадя снимките, вярно, черно-бели, черно-бели, мен си ме кефят тия снимки. А и мога да ги взимам черно-бели филми на 3,60. Та моля те кажи ми за колко си го взел

Автор: labrax   
Дата:   08-01-05 02:58

Shto ne im teglish edna na tezi prijateli i ne si snimash? Nali EOS-a te kefi?

Автор: stoevmobile   
Дата:   08-01-05 12:02

"Автор: KrisoPower_EOS
Дата: 08-01-05 02:37
Та с Канон ЕОС 300 ли си се сдобил, а кажи моля те цената защото търся да си купя някакъв ЕОС, няма значение какъв е. Трябва да ви кажа, че всички снимки по билбордовете се правят с аналогови апарати и много различни филтри и са космически работи. "
Това за билбордовете е дъвкано доста у ФФ.....
Новото тълкуване за много филтри е космическо!!!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна