Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 С какво се въоръжават пичовете, като ходят на снимки
Автор: djidji   
Дата:   06-01-05 14:41

http://www.luminous-landscape.com/essays/bangladesh-bags.shtml
С риск да я преместят в базар, ама вижте му компютъра на човека.... Sony, IBM, Toshiba... едва ли :-)

Отговори на това съобщение
 Re: С какво се въоръжават пичовете, като ходят на снимки
Автор: Junior   
Дата:   06-01-05 16:39

[smilie24]

Автор: фото   
Дата:   06-01-05 16:40

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie7] [shtrak]

Автор: steki   
Дата:   06-01-05 17:16

malko gnila rabota stoto pishe che polzwa Canon pak maj powecheto tehnika e NIkonska

Дата:   06-01-05 17:22

и ти като някои бивши потребители на сигма с9 първо приказваш, после четеш. Снимката е от сайта на фирмата производител на ранички, а те за да 'фанат бауамите с големите пачки кво да нарисуват :-)
Но пак да поясня, мен идеята ми беше за компютъра, иначе за фото техника - човек, дето мъкне 300мм, 70-200 и 70-300 в една раница не е за обсъждане...

Автор: Travis   
Дата:   06-01-05 20:46

Apple + OSX = Piece of ****. Parvo porabotete, posle go hvalete.

[smilie5]

Автор: jumbo   
Дата:   06-01-05 20:52

и снима с д2н

Автор: steki   
Дата:   07-01-05 04:54

MAC li e ne mi go hwali - dneska edin umrja w ofisa kakto si bachkashe i wadi njakakwi prilichni na DOS ekrani sas 16tichni kodowe

Автор: thor   
Дата:   07-01-05 06:12

имам един iMac 5 години е работил по 20часа на ден не е мръднал и струва сега на старо поне 20-30-40-50-100пъти в повече от каквото и PC да вземеш ( незнам дали изобщо има такива още които да са в "движение" ) което на времето се продаваше на същата цена като него ,така PowerMac-а на който съм в момента вече е на 2години и 2-3 месеца сложи го по 20часа на ден без прекъсване си бачка ,имам за толкова време само около незнам броят се на едната ми ръка кернел-паник ,абе сигурно са по малко от 5 ,не съм го и изключвал откакто съм го разопаковал освен само за опресняване на програмите ,нема край мене такова PC което да е работило колкото Mac-овете ми без да не е гърмяло ,без да не е създавало проблеми ,та нема да казвам PC ли е не ми го хвали ..собствениците на PC-та си го знаят сами ..,но тъй като предпочитам разнообразието ..сигурно по някое време ще си взема поне един лаптоп-PC ,само чакам да ги направят ,поне малко по интересни [smilie5] че ако са толкова и надеждни колкото и на външен вид ..ще има големи разочерования ,нема да споменавам че не съм помирисвал антивирусна програма ,още по малко пък съм преинсталирал операционна система .....[smilie6]

Дата:   07-01-05 10:09

Хе, бе аз не съм чак фанатик, на каквото ми кажат, на такова ще работя, поне в днешно време е така, който тика парата...
MacOS, Win dolls, Linux, на всичко сядам без да се замисля, но въпреки всичко, позволете ми да си имам някои предпочитания... просто работата на едното ми носи удоволствие, на другото - ми не точно!
А и понеже тук сте фотографи, да ви дам още един цитат:
"Microsoft's Bill Gates' opening keynote at CES did not go entirely to plan, but, then again, when does it ever when Windows is powering the show? "Bill Gates's legendary luck failed him during his keynote presentation at the 2005 Consumer Electronics Show in Las Vegas," Iain Thomson reports for vnunet.com. "His demonstration of Microsoft Media Center crashed during the presentation on integrating digital photography, and later a Microsoft product manager failed to access the internet with a Tablet PC."

Автор: access   
Дата:   07-01-05 10:23

aaaaa ne! ideiata na toia post ne beshe MAC vs PC.
Picha ima strahotna ekipirovka, a za laptopa mu niamam dumi http://www.apple.com/powerbook/index12.html
za men/nas problem moje bi ste e "starts at just $1599.", no pri negovata ekipirivka nadali e problem...
Ako ste ima MAC vs PC da se napravi otdelna tema e po-dobre, makar che e bezmislena tochno kolkoto kola<>pepsi, puma<>adidas, levski<>cska i podobni... Az lichno rabotia na MAC i PC i smelo zaiaviavam che nimam probemi i s 2-te, kato izkluchim che mi triabva okolo 1/2 chas da svukna kolko butona ima mishkata ;-D, no si priznavam che predpochitam da rabotia na G4-kata.

Автор: milen   
Дата:   07-01-05 10:29

thor absolutno te podkrepqm! Dosega nesam vijdal PC da raboti tolkova dobre kolkoto G4! A pak za laptopite da ne govorim! Imam vpechatlenie ot iBook G3- nqma greshka! Super braz e! Shtom varvi adobe premier i se montira na nego... Abe ima oshte dosta vreme da mine dokato pc-tata nastignat mac-ovete.
I drugo- otvorete edin mac da vidite kak e otvatre- vazhishtavam se realizaciqta!

Дата:   08-01-05 00:04

ми аз само мога да добавя че съм много доволен от лаптоп-ите на APPLE особенно от този който имам в момента PowerBook 15" G4 80Gb Superdrive нема да говоря за екстрите му ей го тук ,моя е предния модел маааничко по скъп от този [smilie6]

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/70102/wo/db1W3C1qn6Kw3hYtQPepN5nI8hp/1.0.11.1.0.6.17.1.3.27.3.1.1.0?60,9

THINK DIFFERENT [smilie7] [smilie24]

http://www.apple.com/powerbook/index15.html

Публикацията е редактирана (08-01-05 18:49)

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   08-01-05 00:12

Имал си бол пари... Дал си[smilie21]

Дата:   08-01-05 00:14

хмм ..парите нямат никаква стойност , ако не знаеш как да си доставиш най голямо удоволствие с тях ..всичко е относително ..[smilie6] [smilie19]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

[smilie7]

Автор: trap   
Дата:   08-01-05 00:26

thor-e, Ама Стиви мнооооооого ви надъхва бе човече [smilie25]
MAC баси измислената машина. [smilie19]

Дата:   08-01-05 02:24

[smilie11] кой е тоя Стиви бе trap[smilie11] [smilie11]
аз съм с Mac от повече от 10 годинки и не го познавам този Стиви би ли дал някакви обяснения [smilie11] .... то така на приказки Стиви може да ми е виновен че предпочитам горгонзола пред боргонзола или зелевите сърми пред лозовите - тук виж сърмите и двете ги аресвам ..ама тея от кисело зеле пълнени с кълцано счукано свинско ,парченца бяло пилешко месце ,ориз и подправки - най вече припечени и счукани люти чушлета и така варени в една голяма тенджера с едно пълнено пиленце по средата за 4-5 часа - после приятно запечени на фурна ...ммммм и поднесени с един припечен селски хляб с кора дебела един пръст и трушия от чорбаджийски чушки ,карфиол,краставички и други таквизи благинки ,както и една дамаджана червено вино - пак ли Стиви ще ти е виновен че ги аресвам така а [smilie11] ..егати и хората абе вие собствено мнение нямате ли си ,че си мислите че вие като харесвате нещата по някакъв начин показан ви от други ,то и другите са като вас без собствено мнение [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
ае мислете малко различно ..мислете с вашите тикви както аз със моята а не с тиквата на Стивчовци дето trap явно търси за мнение какъв цвят шорти да си купи ...ае със здраве ..[smilie6]

.....такиви ми ти раб-ти... [smilie5]

[smilie7]

PowerMac
Автор: Travis   
Дата:   08-01-05 03:10

Imame 3 Powermaca - 2 G4 i nov G5, raboteshti 24/7. I na 2-ta G4 im umiraha zahranvaniata (na edinia - 2 pati) - a novo zahranvane e 149$ ot USA. Kupuiva se samo ot Mac - i umira kato po komanda.

Tova ne e defekt, a dobre izvesten fakt - prerovete neta i shte vidite. PC zahranvane e 50-60lv, Mac - mama i tate, i rodata.

Taka che - merci

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Niko24   
Дата:   08-01-05 03:17

thor: Steve Jobs - Boss на Apple и Pixar.
Не бих се определил като фен на едните или другите машини, мога да кажа само, че не се ли администрира добре един компютър, какъвто и да е прави проблеми. В университета и на работата ми работя на Mac-ове и е пълна трагедия. В къщи с PC-то си нямам проблеми, с което обаче не искам да кажа, че PC-то е по добрия вариянт - просто знам какво мазало е по Mac-овете. Иначе си имам една стара Quadra 610, 25 Mhz (68k-Mac) в мазето, като муле е. Не бих я продал за нищо на света. Бях и сложил дори и българска версия на MacOS. Май се поотплеснах в спомени ...

Дата:   08-01-05 03:29

ами що си зимате пак Mac-ове бе Travis ,като са толкова лоши [smilie11] [smilie11] [smilie11]
аз нещо което е лошо бегам от него като девУла от тамяна и вампирите от чесУна ,егати при този ,толко тъжен и скъпоструващ факт да се набутате за толко скапани машини ,хех ми ..оки знам че си нооо отворен отсекУде ..ама ти си знаеш де ..аз па бегам от PC-тата & ВиндоУса ,че не само че повечето машинки хардуерно за чепати и грозно направени и гърмят като сапЮнени меУри ,ами бъгнат ли се с некой вирУс ,такована ти е мамата на всички магии ,ако не си си бакнал некъде стоката ... та ..та..

такиви ми ти раб-ти ..кой си иска нека плЮе по Mac ,ама като плЮе да не си зима ..както аз не припарвам до PC щото се обривам от боклуци ..мдааам ..на вкус и на цвет и так далееееее..
ае наздраве ..тва Saint Morgon - Le fromage Genereux et de Caractere - от онова дето мирише на вкаменени войнишки партенки ммммм супер ми върви с едно испанско ШАРДОНЕ ..ае наздраве ..стоев [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   08-01-05 03:42

А някой си угажда по късни доби ... :))

Дата:   08-01-05 03:54

Niko24 ,това което казваш мога да го приема ,като аргумент ,а що се отнася до Jobs все ми е тая ... кой е президента ..преди година четох една статия че не той е този който е изкарал Mac-а на бял свят а само си е приписал заслугите ,за мен важното е продукта който си харесам да ми пасва на изискванията ,както и да го администрирам един компютър има си неща които не зависят от администрацията,ако трябва да платя едно PC ( лаптоп )на нивото на Mac-а който имам трябва да се изръся двойно ,а какво удоволствие изпитвам като не се стряскам всеки път като отворя писмо ,а какво да ти кажа като често отсреща ме питат да не ми пратиш някой вирус а ??,какво удоволствие в тъмното клавиатурата ми свети и лаптопа ми е само 2.5см дебелина за 2600US$ ако трябваше да е PC сигурно с всички тези екстри щях да се изръся 4000US$ ,а още не съм споменал и външния му дизайн и той носи удоволствие ,останалото незнам мене ме устройват и тези нещица и много други ти сигурно си ги знаеш ... проблем не е да отида и да си взема едно PC - виж ако си падам по PC -игри е отделен въпрос ,но мен такива не ме интересуват .... пък и има си Play Station въпреки че съм играл най много 2 -3 часа за няколко години на такава ..както и да е ..кой квото си хареса ..ама такива Mac-а не струва не мога да ги подмина без поне веднъж да изкоментирам ...[smilie6]
[smilie7]

Дата:   08-01-05 03:59

е то угаждането требе да си е всекидневие ,кой колкото може и когато може ..колкото повече толкова повече ..[smilie6]

[smilie7]

иначе при мене е точно време за замезване ....то пък кога ли не е такова време ....[smilie6]

[smilie7]

Дата:   08-01-05 04:06

Е наздраве тогава, аз приключвам с биричката и май няма да отварям нова, че стана утре.
А като спомена за дизайна на Mac-овете - неповторим. Аз преди няколко дени си купих iPod - ами пипнали са го. Само заради ябълката си заслужава парите [cool]

Дата:   08-01-05 04:33

мдааам iPod-чето ,аз се замислих за това новото дето може да се качват снимки и да се гледат на екрана ,но като разбрах че не поддържа RAW ... еми ще си карам със старото ..пък когато го направят с поддържане на RAW формат тогава ще ъпгрейдна ..... вземи си една магия за да го пускаш по радиото един iTrip аз най накрая си взех и не съжалявам ,добро е и е много мъничко ,тази най новата версия е доста по добра ...[smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна