Автор: joshua
Дата: 07-01-05 23:35
GuruMMX, ако си успял да си изградиш персонален и недосегаем от реалността рай, трябва да ти кажа, че искрено ти завиждам. уви, както показва и примера с Hubble, дори и в NASA не са имунизирани срещу издънки. интересно ми е, ако ти трябва кадър от Австралия, да речем, дали ще се командироваш до там или пък ще си наемеш висококвалифициран/платен австралиец
djidji, поразминах се с Фурие, не ми се ще обаче, това да те кара да мислиш, че и за секунда би ми минало през главата да се отнеса, макар и със сянка на пренебрежение, към програмистите на Adobe, както и да се усъмня в способностите на тези на Microsoft, колкото и да е модно това според някой. Моите мрънканици са срещу колегите им от маркетинга, което май показва, че и те си вършат добре работата
Canon, ми цената е разумна, ако я сравняваме с хилядите безумни plugin-и за кожа, рамки и прочее простотии. виж, ако я сравняваме с photoshop-а... но все пак, колцина се интересуват от fovea pro и колцина от photoshop-а? все пак има по-специализиран software, където цените са в хиляди и нагоре, на процесор при това!
|
|