Автор: jester
Дата: 07-01-05 17:59
Ее, ако така лесно раздаваш почерпки
Да видим значи какво ще си спомня:
1. Получаваш FEC, нещо, което умирах да си има 300Д-то. Мисля че се лепваше на JUMP бутона. Цъкаш и въртиш в + или -.
2. Получаваш Mirror Lock Up - и то много хубав вариант, който честно казано ми липсва на 20Д, където първото натискане на спусъка вдига огледалото, а второто освобождава затвора. И ако нямаш кабел ти пак си клатиш докато натискаш. На 300Д става със закъснител, като дори сам си определяш колко време след като натиснеш спусъка, с който вдигаш огледалото, да щракне затворът;
3. Получаваш ISO 3200 - никакъв смисъл от това - толкова шум вкарва, че боли.
4. Получаваш потребителска настройка на SET бутона в режим на снимане - удобно и полезно. Можеш с натискане на SET да избираш между размер на снимката, избор на параметър, да дублира меню бутона или плей бутона.
5. Получаваш независими режими на автофокус, които иначе са ти завързани към определените режими на апарата. Имаш One Shot AF, AI AF и AI Servo, което обаче работи малко странно в смисъл такъв, че фокусира, но не снима като натиснеш спусъка. Става с double-click на спусъка. Аз доста бях задобрял :)
6. Не мога да си спомня друго, но и да има, значи не съм го ползвал.
Хайде сега, кажи кога и къде ще и
|
|