Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kakuv capture da si vzema
Автор: yo_   
Дата:   06-01-05 20:35

Pomagaite be hora,kakuv capture da si vzema?
Zashtoto mi kazaha che niakoi ne preobrazuvali dobre,propuskali kadri abe losho kachestvo.

Ta iskam da si vzema capture,koito kachva 1:1.

Отговори на това съобщение
 Re: Kakuv capture da si vzema
Автор: koceto   
Дата:   06-01-05 20:52

ми имаше модел ама като непомня...,точно. много е хубав.ще останеш доволен със сугорност. е като минус може да се отчете цената. преди около 2 години като го купувахме ( служебно ) беше малко над 12000$

много зависи за какво ще го ползваш. ако е за професионална работа(клипове/реклами/филми) има специализирани фирми, те ще ти дадат най-добър съвет. ако е за домашно, купи си един ТВ тунер с вход опция, ства пак. зависи каде ще гледаш материала, на комп. или на ТВ. ако го гледаш на ТВ през ТВ изход втория вариянт ще е със задоволителни резултати. но ако го гледаш на монитара...забрави да е качествено. кепчера има за цел да преработи сигнала от аналог на цифрово, а крайния резултат да се гледа на ТВ, не на монитор. тава е заради разликата на кинекопа(ТВ) и монитора....

ох много е дълго за обяснение......

поздрави и наздраве[smilie24] [smilie21] [beer]

Автор: jumbo   
Дата:   06-01-05 20:54

ами хубавите са по 1000$ така че....
иначе има компромисни например матрокс марвел той беше около 300$ не поддържа ДВ

Автор: koceto   
Дата:   06-01-05 20:57

да важно е дали ти требе да има хардуерна поддръжка на ДБ....абе кажи за какво ша го плзваш та да ти кажем[smilie24]

Автор: rufo   
Дата:   06-01-05 21:29

Za Cepture ;
samo Matrox ili Painnacle, az sam s Matrox RTX 10 i sam mn. dovolen , ba4ka v real-time , poddarja i DV [smilie24]
ako te interesuva prodavam MPEG2 кепчър Dazzle DVC150 USB2 !!!
Продукта е на Pinnacle
За технически подробности вижте сайта ---> (http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=1426&Langue_ID=2)
Кепчъра работи чудесно и е окомплектован с много допълнителен софтуер.
цена:320 лв.
ICQ # 145484758
GSM 0887/766041

Автор: yo_   
Дата:   07-01-05 00:09

Da kacha filmche ot kamera VHSC na kompa i da si go obrabotvam tam s premier-a ,vegas i t.n.
Ta gledam za kakvi ceni mi govorite to mai e po dobre da subera pari za cifrova kamera otkolkoto za capture

Автор: n1x0n   
Дата:   07-01-05 10:07

Ако ще качваш нещо от VHS за да си играеш, тогава си вземи елементарен ТВ-тунер, повечето от тях с добри драйвери ще ти свършат работа като за такова качество /ако разбира се PC-то ти е прилично/. Няма смисъл от скъпи устройства, ако е за VHS качество.

Автор: niki_niki   
Дата:   07-01-05 23:16

moiat savet e pinnacle DC-10 ili 30 .. kartite sa dobri ( razlika niama realno ) zastoto na dc30 miama draiver za win2k/xp.. i raboti prekrasno s draivera na dc10-kata.) prez tiah vkarvas samo video signala v m-jpeg format ( okolo 10GB/h ) s prekrasno kacestvo. zvuka se vkarva prez saund blastera !!! cuval sam ce ima problem s niakoi saundblasteri ( razminava se zvuk i kartina ). cenata na kartite e okolo 200lv. na staro ... mojes da pitas v UVT mislia ce imat dosta dc30.. pone predi godina imaha...
Inace az imam takava karta i sam mnogo dovolen ot neia... varsi mnogo rabota.

първа  назад  1     всички  напред  последна