Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цтрл+Схифт проблем. До админа.
Автор: n1x0n   
Дата:   06-01-05 13:06

Превключването между БДС и фонетична подредба на клавиатурата, което е "вградено" тук във форума се прави с Ctrl+Shift.
Как да действат хората, които превключват със същите клавиши между кирилица и латиница в самия Виндоз? Защото аз лично, мина ли на кирилица не мога да се върна на латиница и само цикля между БДС и ФОН.
Разбира се ако аз съм едниствения с този проблем - майната ми! :-)

Отговори на това съобщение
 Re: Цтрл+Схифт проблем. До админа.
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   06-01-05 13:12

n1x0n защо не влезнеш в опциите на flex type 2 или който използваш и не му зададеш да ги сменя само с Ctrl или само с shift !

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-01-05 13:14

prao be Buzz,
spre Kozlodui [smilie21]

Автор: aquarius_v   
Дата:   06-01-05 13:18

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ТРЕСНАТ-ия пак скърти пейзажа!!!! :))))[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   06-01-05 13:28

Първо "I don't do" FlexType или подобни простотии неподлежащи на деинсталиране и служещи за нищо. Освен това смяна на езика със един бутон е крайно неудобно нещо, особено ако работиш с продукти на Адобе примерно.

Второ, да си сменя шорткътите /с които съм свикнал от години/на 4-те компютъра, за да нямам проблеми в един от многото сайтове в който пиша... някак си не е куул.

Всъщност питах админа, дали няма някакъв лесен начин да избегна този проблем без да си сменям дъното на ПЦ-то Buzz :-))

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   06-01-05 13:42

Абе защо всички ме нападате така брутално просто се опитвах да ти помогна !

Автор: pinko   
Дата:   06-01-05 13:45

Никой не те напада(еле пък брутално), просто предложението/решението на проблема, което ти предложи, беше....хъм...как да го нарека...абе...айде да го наречем глуповато и да приключим с тоя въпрос[smilie5]

Автор: djendo   
Дата:   06-01-05 13:54

n1x0n

В "Промяна на личния профил" има възможност за "изключване" на кирилицата в сайта. може би ще спре да прехваща crtr+shift. не съм го тествал съвсем щото аз ползвам alt+shift за целта.

Автор: lamerz   
Дата:   06-01-05 13:55

Знам, че мястото на това не е тук, но не искам да отварям отделна тема, а и пак е до амин-а :)

В ЦСС-а на сайта:

.newsLink{
text-decoration: none;
color: Black;
}
.newsLink:hover{
text-decoration: underline;
color: Black;
}

Ако може да сложиш едно font-size, защото на мозила слага по подразбиране което е, а сигурно ИЕ ползва атрбиутите на а тага, което си има font-size: 11px.
Не че ми е проблем...просто трудно го целя на главната страница, защото когато не съм с мишката на него е 14, а като я сложа става 11 и се сещаш, че се променя размерът на линка и... :)

Става въпрос за последните активни теми от форума на главната страница на сайта.

Автор: jester   
Дата:   06-01-05 15:46

n1x0n, колко съм ти благодарен, че попита, защото аз всеки път се нервя и все не питам и аз не знам защо. Та да знаеш, че не си единственият! [smilie24]

Ще пробвам това с изключването на кирилицата!

Дата:   06-01-05 16:17

djendo, мерси! Бързо и ясно.

първа  назад  1     всички  напред  последна