Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Никон 8800/8400 и КанонГ6
Автор: boni   
Дата:   05-01-05 20:58

Като гледам ревюто на Фил Аски за никоните 8800 и 8400 и сравнението с Канон Г6 се чудя как така Канон с по-малката матрица 7мп 1/1.8" извадиха по-рязка и по-безшумна картина...на 400ИСО Канона шуми по-малко въпреки че неговите 400 се равняват на 640 ...Евала за което...
А и Олито 8080 го бие като резолюция ..Не случайно Олимпус 8080 го дават като еталон за резолюция навсякъде .

Публикацията е редактирана (05-01-05 20:59)

Отговори на това съобщение
 Re: Никон 8800/8400 и КанонГ6
Автор: jumbo   
Дата:   05-01-05 21:18

аз до сега на дпревю не съм видял хвалебствия за никон :-)
семи е тая де човек взема това което му ляга на сърцето :-)
мен друго ми прави впечатление с новия д2х никон се връщат към лексар и казват че с този тип карта секюрито на снимките се повишавало много
защо не с всички карти???? какво значи че в картите вече има някакви хардуерни настройки?

Автор: Grandpa   
Дата:   05-01-05 22:26

Ima be - kato izleze D70 Phil go pohvali mnogo.

A za kartite - ne znam kakvo imat v predvid pod "security na snimkite", shtoto skoro izleze edna statiq, che segashnite karti, deto se polzvat sa mnogo ustojchivi na tormoz.

Inache pomnq, che moq Olympus C2000 navremeto mozheshe da pravi edno neshto (ne pomnq kakvo...dali ne beshe panorama...) samo ako kartata e Olympus. Pravqt si razni igrichki, deto sa poveche sales & marketing otkolkoto tehnologiq...

Автор: Kuncho   
Дата:   05-01-05 22:29

Вие вярвайте на собствените тестове, щото това дипиревю много ми намирисва напоследък. Тия 8 мегапикселовите са бая яко търговски трик, ама важното е да си вярвате и да спите спокойно [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна