Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос към админите /но и към всички/
Автор: fogas   
Дата:   05-01-05 12:16

Знам, че не е етично да създавам нов ник от моя комп, но имам един приятел /бивш колега/, който има много хубави /поне според мен фотографии/ и ми даде диск с негови неща. Та може ли да му направя ник и да ги качвам от негово име?

Бих искал поне няколко мнения, за да съм сигурен, че няма да се гледа с лошо око на това.

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос към админите /но и към всички/
Автор: jumbo   
Дата:   05-01-05 12:20

трябваше да драснеш едим мейл на админите а не да го повдигаш като тема
така може да повлечеш опашка от желаещи

Автор: asahi   
Дата:   05-01-05 12:57

Излагам само мое мнение:
Важното е дали твоят приятел иска да си публикува снимките тук. Ако иска - да се регистрира и да показва, после да чете коментари и да отнася позитиви и негативи. Ако не иска да се занимава да си кюта или там каквото си прави. Качването и показването на снимки не е само технологичен процес. Фотография без личността и позицията на автора е по-скоро за музей, отколкото за он-лайн галерия.

Автор: GuruMMX   
Дата:   05-01-05 13:03

xa taka Asahi :)

Дата:   05-01-05 13:05

Той няма в момента възможност нито от дома си нито от работата да ги качва, иначе иска. Другият вариант е да ги качвам от моя ник и да пиша, че са негови, но предпочитам да си има той ник, за да може по-късно ако има достъп той да си влиза и т.н.

Дата:   05-01-05 13:07

Освен това, може би някои от вас го познават, защото и той ходи по разни фото-ваканци в Приморско ли ходехте или пак някаде там по морето през септември, ако не се лъжа.

Дата:   05-01-05 13:45

Иска, ама не може. И аз искам, даже мога, ама тя не иска. Тя пък иска друго, ама не мен не ми стиска.

Абе Фогас, кви са тея детски градини? Да си сяда пича на компа или да си търси възможност. Правиш му мечешка услуга, ако се сещаш какво е това.

Дата:   05-01-05 13:46

ОК, пускам ги с моя

Дата:   05-01-05 13:50

О, неразумний!
Чет по-долу извадка от правилата и не парадирай с безхаберието си:

Общи правила за използване на сайта

1. Фото Форум е сайт за авторска фотография и форум за коментари. На него могат да бъдат публикувани единствино снимки, на които потребителят притежава авторските права.
2. ...

Автор: admin   
Дата:   05-01-05 13:59

За да не се създават прецеденти ,моля спазвайте правилата на сайта и публикувайте само собствени фотографии.Ако някой няма възможност да си качва снимките ,едва ли ще има възможност и да следи коментарите и гласуването по тях.Ако пък има възможност да следи форума ,значи все ще намери начин да си качи по 1-2 снимки седмично.
Правилата са прости - сайта е за авторска фотография .Спазвайте ги.

Дата:   05-01-05 14:00

Я по-спокойно, разумний!

Един по-рано ми твърдеше, че "претендирам", сега пък тоя, че "парадирам"!
Човек колкото по-възпитано ви пита толкова по-грозен отговор получава. Твоето мнение го разбрах- нямаш такова, но ти е нещо некомфортно, че си ти, а не някой друг.

Дата:   05-01-05 14:03

Благодаря, админ. Ще го направя от друг комп.

Дата:   05-01-05 14:23

Грозен отговор? Бау!
Погледни си питането през собствените ти изискани критерии.
Некомфортно ми е от такива, дето си хвърлят фасовете по улиците, пикаят по тротоарите, пърдят в автобуса, не дават мигачи при маневриране с колите си, паркират като албански тираджии, абе с две думи с поведението си и незачитането на правилата показват на другите, че са по-различни.
Отказвам се със словестни средства да те убеждавам - виждам, че и админа не можа да те убеди.

Автор: RossN   
Дата:   05-01-05 14:33

Fogas, чудя ти се, защо изобщо питаш такова нещо. Аз имам 4-РС-та и 3-4 различни IP-та, какво, да се притеснявам ли, че от всичките влизам и че през едното от IP влиза и друг човек. Хич да не ти пука, важното, е ти сам да се контролираш, инак, никой не може да ти забрани да регистрираш колкото си искаш акаунта. Лошо е, ако ги ползваш за нерегламентирани цели. Аз никъде в правилата, не виждам забрана или ограичение на юзъри (регистрациии) от едно и също РС.
И въобще, какво значение има, от къде ще го регистрираш, правилото казва: 2. Всеки потребител има право на само една регистрация на сайта....значи ти не правиш нищо нередно, стига да не се облагодетелстваш от неговите снимки и профил.[shtrak]

Автор: yanee   
Дата:   05-01-05 14:36

asahi [smilie24]

Дата:   05-01-05 14:40

Асахи, пратих ти мейл, за да не занимавам и други с подробни обяснения /просто повечето не ги интересува/

Росн, и аз така мисля, понеже аз почти не качвам снимки /сигурно и качените ще сваля, само чакам решението за правото на гласуване/ и нямам нужда от повече никове, но не искам после някой админ да ме изтипоса на таблото "Не бъдете като тях!", за това, че има два ника от комп-а ми.

Автор: RossN   
Дата:   05-01-05 14:52

Фогас, че по какво да разберат, че е от едно и също РС, повечто провайдери, предлагат динамични IP-та. И въобще, никой не те спира, хората искат да си честен, а не ограничен (имам предвид, за достъп).

Дата:   05-01-05 15:21

Фогас, [beer] .

Дата:   05-01-05 15:22

[smilie24] [beer], Asahi

Автор: niro   
Дата:   06-01-05 11:37

Я най-добре си му направи профил и му качвай нещата там, съобразявайки се с неговия избор разбира се, щом поддържате контакт. Той поне ще може да влиза понякога от комп-зала и да поства, а след време наистина - и да има възможност за ъплоуд в неговия си профил... Така всичко все пак си остава негово..[shtrak]

Дата:   06-01-05 11:40

[smilie24] ниро

първа  назад  1     всички  напред  последна