Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 snimki v ATON??
Автор: sdn   
Дата:   09-03-04 20:22

znae li niakoi dali na Aton e pozvoleno da se snima ?

Отговори на това съобщение
 Re: snimki v ATON??
Автор: Tateos   
Дата:   10-03-04 01:05

Не. Не само че не позволяват ами може и да изядеш някое дърво от развилнял се поп. Аз бях на "границата" с Атон и на границата един дядо да ме нападне с бастуна си че се опитах да го снимам макар и краднешком. Много са чувствителни на тази тема и ако те нападне поп никой няма да си мръдне пръста от цивилните граждани да те спасява поради фанатичната религиозност която витае там.
Писах граница защото наистина има такава и там не допускат външни хора, жени, хора с фотоапарати, камери и т.н. За да отидеш на острова ти е необходима специална препоръка от определена църковна инстанция. Иначе туристите ги движат на стотици метри от крайбрежието с корабче за да им взимат парите...
Такива работи.
В Гърция има много други места които си заслужават много повече.
Дано съм помогнал с нещо [smilie25]

Автор: J0R0   
Дата:   10-03-04 10:45

Позволено е, ако попиташ културно.
Обикновено не позволяват дъ се снима върте в църквите, иначе отвън - няма проблеми.
Ако са в настроение - може и вътре.
Разгледай тук има малко снимки от Атон. Имам и още.
Вярно е, че едни монаси искаха да вадя филма от апарата, щото съм им снимал свещения манастир, ама аз им казах по ганьовски "булгар, булгар... не разбира..." и ме оставиха на мира.
[smile] [smile] [smile]

Автор: sdn   
Дата:   10-03-04 11:55

blagodaria mnogo !shte vnimavam[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна