Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някой има ли наблюдения върху Fuji S5500
Автор: danny_falin   
Дата:   02-01-05 16:59

здравейте , сдобих се с този апарат, можете ли да ми кажете мнения за него ? тъй като все още го гледам като индианец плазмена пушка , тук гледам има доста маняци.

нещо за апарата ? добър , лош , плюсове минуси , нещо. Предварително благодаря.

чисто нов е и се чудя дали да не го продам , бях си харесал едно малко сони с голям екран на гърба , ако не се лъжа W1 но съдба :)

Отговори на това съобщение
 Re: някой има ли наблюдения върху Fuji S5500
Автор: nsirakov   
Дата:   02-01-05 17:12

AKO IMASH fUJI nedei iska SOny

Автор: sp   
Дата:   02-01-05 18:07

уха :)
забрави за W1, фуджи-то е по-добро.. аз имах избор и избрах фуджи-то и все още го чакам обаче да пристигне от щатите ;)
хайде щракай и казвай как е [smilie21]

а и честито [beer] [beer] [beer]

Дата:   02-01-05 18:39

ами аз не разбирам много много , според мен добре снима , освен да ги ъплоуд-на някъде ?! :) харесва ми , но идеята ми беше друга , нещо малко като за джоба , а не такъв апарат, но въпреки това ми харесва

Автор: zgrync   
Дата:   02-01-05 18:45

колко плати, ако не го намираш за .... ?

Автор: carl_cox   
Дата:   02-01-05 20:11

danny_falin, Fuji S5500 -не съм пробвал лично, но по едно време бях доста решен да го купувам и за него разбрах че е от сполучливите модели на FUJI ...иначе за твоето сравнение със SONY W1-ами те са различен клас апарати и според мен нямам как обективно да претеглиш предимставата и недостатъците...снимал съм малко със SONY W1 и мога да кажа че е доста бърз и с чудесен голям екран-когато има светлина -качеството на снимките е идеално!
за Fuji S5500 мога да ти препоръчам да снимаш винаги в резолюция 4 мегапиксела, тъй като само на тази резолюция имаш пълни ръчни настройки и на най-високо качество на снимката(най-малката копресия)...ето и 3 ревюта на Fuji S5500(някъде известен и катоFuji S5100),които могат да ти бъдат от полза...[smilie24] и накрая честито за апарата [shtrak] явно си слушал през годината и Дядо Мраз не е те забравил[smilie3]

http://www.imaging-resource.com/PRODS/S5100/S51A.HTM

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/fuji_s5100.html

http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_s5100-review/

Дата:   02-01-05 20:23

:)
честно казано доколкото разбирам понятието ти от апарати и изобщо от фотография, може би за теб сонито би било по-добро... най-малкото е с метално тяло и доста по-компактен, много по-голям дисплей. Добро качество на снимката, по-бърз е от фуджи-то...

Дата:   03-01-05 01:33

мерси Carl cox за ревютата , изглежда че съм се забъркал с апарат по умен от мен :))

доста интересни работи прочетох , ще взема да се запаля по фотографията , но и това си има лошите страни , ще ми се прииска някой ден EOS с MarkII :))

Дата:   03-01-05 11:03

няма лошо [smilie25] [smilie25] [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна