Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 site ?
Автор: vp   
Дата:   09-03-04 11:47

hi all, ako nyakoj znae bg photo site s po liberalni pravila molya da mi otgovori!

Отговори на това съобщение
 Re: site ?
Автор: boni   
Дата:   09-03-04 12:18

Ami ti kaji ot koe ne ti haresva kato liberalnost,za da pomislim dali mojem da go promenim.

Автор: sagittarius   
Дата:   09-03-04 12:31

Ми то по-либерален няма !!!

Дата:   09-03-04 14:39

ne mi haresva naj ve4e trite snimki na sedmitsa, zashtoto ne mi vurvi proekta den snimka, a s trupaneto v album ne se reshava vuprosa...

Дата:   09-03-04 14:40

ima li nadejda?

Автор: kirilius   
Дата:   09-03-04 15:05

Ili pone kato shte e 3 na sedmica, da e po-prozrachna shemata. Naprimer: ot ponedelnik do nedelia!
Sega kakto e, chovek triabva da pochva da smiata i da broi kolko dni minaha, kolko ostavat...

Автор: J0R0   
Дата:   09-03-04 15:07

Надежда за какво?
Това ограничение го направихме, не защото нямаме място (имаме 80 ГБ на сървъра), а защото има 2000 регистрирани потребители вече и на ден се качваха повече снимки, отколкото могат да бъдат разгледани.
Последните дни преди да въведем това ограничение имаше средно по 80-100 снимки на ден.
Аз не можех да ги разгледам всичките.
А какъв е смисъла да слагаш снимки, които няма как да бъдат видяни, поради огромния брой други снимки, които ги затрупват.

Автор: special_k   
Дата:   09-03-04 15:14

I az podkrepqm !!!
Ne moze li da se pomisli pone za variant, v koito ako si dostinal sedmi4niqt si limit, da moze da ka4i6 nova snimka za smetka na nqkoq po-stara? Su6toto e, no e po-liberalno...

Автор: arien   
Дата:   09-03-04 15:21

JORO, напълно си прав за ограничението, но няма ли някакъв начин поне за серии да се направи изключение, или поне да се увеличи лимита мъничко- сега ако се опиташ да качиш цялостен проект, не можеш, и се губи общата идея, а хората вече са възприели нещата по отделно докато успееш да качиш и останалото.[smilie2]

your own?
Автор: assens   
Дата:   09-03-04 15:40

Здрасти,

май най-добре да си имаш собствен сайт, мен ако ме питаш... искаш ли да го организирам?
Обади ми се да се чуем някой ден (т.9630660),
поздрави,
Асен.

Re: your own?
Дата:   09-03-04 15:45

ako ne stane naistina shte si napavya....

Автор: assens   
Дата:   09-03-04 15:46

Е обади ми се де, искам да те чуя...

Дата:   09-03-04 16:42

Скъпа VP,
Ако искаш да имаш лична галерия,която да показваш и да линкваш на разни места ,ние ти я осигуряваме – имаш по 3 снимки на ден съвсем безплатно и неограничено като място и количество.От нея можеш да показваш снимки където си искаш.
Ако искаш да показваш снимки за оценяване и коментар за албума - 3 на седмица. Ако всички имат лимит за повече става така че снимките се затрупват и не могат да се видят и разгледат,камоли да се коментират.Кой може да разгледа по над 100 снимки дневно ????
Повечето хора си имат и собствени сайтове и ти можеш да си направиш.Даже ако искаш можеш да си платиш хостинг при нас и да ти направим сайт на нашия сървър.Обаче за какво ти е точно???Защото доколкото схващам от твоя постинг ти искаш снимките ти да бъдат разглеждани и коментирани,а в личен сайт няма кой да направи това.
Така. Сега обмисляме една нова инициатива – бонус за всеки който събере над 800 точки примерно . Та всеки който събере над определен брой точки от гласуване може да му пуснем права за 6 снимки седмично . Трябва да си ги заслужи обаче ,показвайки хубави снимки.
Специално за теб,VP мисля че това няма да е висока бариера.

Автор: pinko   
Дата:   09-03-04 16:47

vp, ето тук http://sitekreator.com/index.html

може да си направиш фотосайт, имаш 10 мб безплатно

Автор: pinko   
Дата:   09-03-04 16:52

Аз си направих, http://sitekreator.com/pinko/Admin/index.html
Този адрес ми го даде един много готин пич, купих от него един апарат, днес ми увеличи free space-са на 100 мб[smile]

Автор: junior   
Дата:   09-03-04 16:58

Бони, пак ли почваме старата песен със сегрегацията????
По-лесно решение предлагам:
НЯМА обща галерия (за всички теми накип);
Разпределят се снимките в повече на брой тематични галерии;
разглеждането/гласуването става по галерии.

П.С. А имам и някои други забележки, ама за тях в четвъртък...
Айде...

Дата:   09-03-04 17:06

Kva segregacia be !
Znachi spored tebe niakoi deto snima razfokusirani i nedoeksponirani divotii das moje da kachva kolkoto Simon ili niakoi drug maistor na obektiva v albuma TAKA LIIII predlagash ti ????
Vseki moje da kachva po ravno v lichnia si profil,no vse pak triabva da zaslujish s neshto niakakvi prava ili bonus ili kakto si iskash go narechi.
Tova da ne e socializym - na vsishki po ravno \
Aide molia !~

Дата:   09-03-04 17:10

В такъв случай аз изобщо не съм ВИ разбрал намеренията за сайта... Явно ще го правиТЕ елитарен, а не популярен...
Досега ВИ подкрепях напълно, а сего почвам да се замислям по въпроса....[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   09-03-04 17:16

Виж какво Джуниър. Нищо не си разбрал.
Не искаме да отнемем нищо на никого,искаме просто да ДАДЕМ повече на който заслужава.
Искаме да дадем награда....
Защо трябва да ми говориш сега че не трябва да дадем повече на никой ???? Освен това ,това ще бъде отворена система - който може ще си спечели наградата.
Сега остава да кажеш че има сегрегация задето даваме само 3 награди на конкурс ,а не на всички участници. Еми не може бе човек,нали някой го плаща всичко това ....
Не знам ,може и да не съм прав ,но аз в тоя живот съм се научил да се боря бавно и упорито за всяко нещо и се дразня когато постигам нещо което съм заслужил с много труд ,а друг го взема ей така с връзки примерно...
Надявам се да разбереш логиката

Публикацията е редактирана (09-03-04 17:17)

Дата:   09-03-04 17:22

Аз логигата я разбирам напълно....(а и броих 10 пъти до дест за да ми мине[smilie22] )

Но ти гарантирам, че такова решение ще докара ни МНОГО негативни емоции (когато им дойде времето)....

Ето аз се ядосах за глупост, а аз далеч не съм най-избухливият, най-заядливият, най-обидчивият, най-нагативният или най-завиждащият тук...

Хау!

Автор: tirom   
Дата:   09-03-04 17:28

Възможно ли е на първите трима автори от месечния конкурс да се увеличи квотата?[smilie11] Или да се даде възможност за такова увеличение по друг принцип на подбор.Така ще имаме удоволствието да виждаме повече снимки от добрите фотографи.

Дата:   09-03-04 17:40

Проста логика !
Ако някой снима добре – с 3 снимки седмично в албума ще успее да спечели бонуса от 6 снимки седмично за няма и месец.
Ако не снима добре,това значи ,че 3 снимки седмично в албума са му напълно достатъчно и ще е добре за него да прецени внимателно коя снимка е най-добре да пусне,с коя снимка ще се представи наистина добре , да си извлече поуки и да се стреми да започне да снима по-добре ,за да успее да събере точките.
Ще стане следното :
Най-добрите ще съберат точките много бързо.
На други ще им трябва повече време и труд за да успеят
На трети времето няма да им помогне и няма да успеят.
Това правило “На всекиму според потребностите от всекиго според
способностите “ аз лично не го обичам. И уравниловката също не ме кефи. Трябва да има стимули хораааа ,иначе няма развитие !!!!

I az se iadosah otnachalo i ne broih do 10,no tova koeto pisha mislia che e viarno\
I niama da dovede do negativni posledici,zashtoto navsiakyde si ima pravila ,a tova mislia che e dobro

Автор: Ivan_A   
Дата:   09-03-04 19:04

Вие успявате ли задълбочено да разгледате всичко?! И в профилите?

Три снимки на седмица са напълно достатъчни за мен! Месец=4седмици=12"шедьовъра" - убийствено е и не виждам кой ще може да издържи дори на това темпо без компромис?!

И не е само един месец...

Автор: just_me   
Дата:   09-03-04 21:35

не съм прочела всички коментари по тази тема ,за да се включа в дискусията,само отговарям на това:
"hi all, ako nyakoj znae bg photo site s po liberalni pravila molya da mi otgovori! "

http://forum.all.bg/ и търсиш там темата "фотография" или пък http://clubs.dir.bg/ ,но това определено не са сайтове от класата на този - специализирани само за фотография,качествена фотография,със съвети от истински фотографи[smile]

Автор: nsirakov   
Дата:   09-03-04 21:51

3 snimki na den stigat!!!!

vajnot e da sa kachestveni

първа  назад  1  2     всички  напред  последна