Автор: Rebellious
Дата: 31-12-04 11:42
Идва Нова Година,нека оставим лошото назад и да се опитам с доброто да продължиме нататък! В тая връзка,имам едно предложение към всички и най-вече към админите! Много хора тук изразяваха мнение,къде позитивно-градивно,къде заядливо,къде грубичко злобно,къде направо прескачайки добрия тон.
Много често ,заради подобни изпълнения,форума се обръщаше на махленица,на предфурнаджийска бирария-нещо съвсем несвързващо се с името му!Същевременно,това е сайт,който се доказа и получи признание като интернет общност на годината! И това стана и заради хората,които са в този сайт! Общност на годината-това значи тим,хармония,ниво!
Та,предложението ми е-нека да не бъдем злопаметни,нека да се опитаме да простиме лошото и заядливото на всички през изминалата година в името на настоящето! Нека се даде още един шанс на баннатите ,защото знам,че има хора от тях,дето съжаляват и тъгуват за форума ни! Често се натъквам на анонимните им коментарии ,които определено в повечето случаи са Градивни,а обръщам внимание,че те не бягат зад анонимността ,а казват кои са,независимо,че не могат да се логват.
Нека покажеме,че сме над дребнавостта и им дадеме още един шанс!
Весела и щастлива Нова Година на всички ,много Любов и много здраве и най-вече много Прекрасни усещания занапред зад
фотоапарата!
|
|