Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ;o)
Автор: belia   
Дата:   30-12-04 17:10

сигурно сте го виждали,но все пак...https://photo-forum.net/static/forum/2011-03/wemi6661.JPG
http://bmw-bgtuning.hit.bg/nikon;o).jpg

Отговори на това съобщение
 Re: ;o)
Автор: inmitev   
Дата:   30-12-04 17:15

Мдааа, чакаме Канон и Панасоник... [smilie25]

Публикацията е редактирана (30-12-04 17:16)

Автор: SanniE   
Дата:   30-12-04 17:16

[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: jumbo   
Дата:   30-12-04 17:25

еми така е в бг се краде яко

Автор: digitalstore   
Дата:   30-12-04 17:27

Predstaviam si digitalni soletki Sony

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-12-04 17:54

Аз нещо не схванах кои какво краде всъщност!! ...пък като се сетя за някои никове....пък и моя /ама поне кита не е снимал доколкото съм чел де/ :)))))))

Автор: Rebellious   
Дата:   30-12-04 18:00

Може и да не са дигитални![smile]

Автор: boni   
Дата:   30-12-04 18:02

Това как да е ,но високоуважаемите г-да от Метро си позволяват да продават китайски менте автокасетофони с марка AEG :)))
Сигурно от централата на Electrolux,която е собственик на фалиралата легендарна немска марка за битова техника едва ли подозират ,че произвеждат и касетофони за коли

Автор: jozef   
Дата:   30-12-04 18:03

ми е то има и бонбони "Сони" [smilie25] [smilie25] [smilie25] всеки краде квото му падне, и после крадеца вика: Дръжте крадеца .

Ае Весело Посрещане на Новата 2005 година!
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   30-12-04 18:17

https://photo-forum.net/static/forum/2011-03/kuma5698.JPG
http://get.bg/catalog/images/BalsamRuceLaika.jpg
крем за ръце лайка от 75 млл. ще съдят Leica явно, или обратното...
малка трагедия в..как беше вица.
...сега по същество.
дали Никон, Лайка са си платили за правата на името във всички сфери и на всички езици? Дали не мога да си открия фирма/продукт с това име /ако не са ме изпреварили на български/?
Дали и да са си платили, аз трябва да знам това, или някои просто няма да ме регистрира, щото трябва тои да знае?
Гати мозъчните упражнения.

Дата:   30-12-04 18:20

ами никон по принцип е запазената търговска марка що се отнася до производство на стоки с комерсиална цел
с една дума все едно да отвориш фирма за алуминиева дограма и да я кръстиш кока кола

Автор: Rebellious   
Дата:   30-12-04 18:28

То да е само AEG марката ,с мен да ги намажеш! Ами да прибавиме и Grundig,Sanyo,Philips и доста още нещица ,дето като сравниш модела в сайта на компанията и се оказва,че такъв просто няма...

Дата:   30-12-04 18:30

Grundig faliraha i targovskata marka e sobstvenost na BEKO w momenta. Beko si praviat TV-ta Grundig

Дата:   30-12-04 18:30

вероятно е запазена марка Nikon , а не Никон.
Сигурно фотоапаратниците са я запазили /аз знаех какво е Nikon преди да ги има фотоапаратите им..от половин век...не, че съм бил свидетел- чел съм някъде, ма съм забравил де/.
Canon се сещам какво е, и датира от римско време....уж де, а всъщност вероятно от матриархата.
Ако са си платили за на български - да отнасят пуканките там :))
Аз пък имам снимка в Сърбия на некви, Mobby Dick им името, плагиати с плагиати. Ако не забравя ще я постна.

Дата:   30-12-04 18:31

Може пък собственика на семките/пуканки там да е върл фен на Никон!!

Дата:   30-12-04 18:31

Drugata izmislica e otdavna faliralata Crown.
Turgovskata marka e kupena ot bulgarskata veriga za bitova tehnika "ZORA" i si praviat razni produkti po Kitai i Turcia s imeto Crown.

Дата:   30-12-04 18:33

Mobby, Canon e prefasonirano ot Kwanon,koeto e niakakvo budistko bojestvo,no zaradi opastnost ot religiozni razmirici prekrustvat markata na Canon

Дата:   30-12-04 18:35

Мен Ramze ми напечати името на фланелките там...пък нека ме съди оня..потъналия преди 150 години:)
А ти беше отнесъл като бръмбър сламка името на един от фотоапаратите Никон, сега ...от още по-преди де, пък името на некво слонче /анимационно ли беше/..пък пред един ресторант си се снимал, как са ти отнесли името на тебе...бе изобщо стана "обърканата рода":)))

Дата:   30-12-04 18:35

Polojitelen primer za koito se seshtam e AIWA.
Sled kato firmata falira predi 2 godini okonchatelno ,stana 100% sobstvenost na Sony,dori na kashonite si pishe Sony Corporation.V momenta Aiwa si e 100% Sony pravi se vav sushtite zavodi i sas sushtite chasti,no e po-evtina

Дата:   30-12-04 18:40

аз имам още касетофон моно Crown, значи съм наследник на търговската марка!!
а аз съм Mobby_Dick С ДОЛНА ЧЕРТА - това е моята марка пък, и като реша ще пусна пуканки :)) /имам и дек Panasoanic:)) ще ги съдиш ли, Бони?/
.............
бе като се замисля първите модели апаратчета Canonet-и, Nikon kodaku и подобни...ма я да не мисля много, може да съм на крив път.

Дата:   30-12-04 18:46

абе моби пак словесната диария те е измъчила

Дата:   30-12-04 18:48

и тебе тя те мъчи гледам - "я не сакам да ми е добре, а на вуте да му е зле" https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif

Дата:   30-12-04 22:41

текст

първа  назад  1     всички  напред  последна