Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 koi ot tiq obektivi da izbera?
Автор: IvoYoo   
Дата:   27-12-04 16:43

След като изръсих всички налични спестявания за 300Д-то сега родителското тяло е ре6ило да отпусне финанси за дълъг обектив. Та условието е цената да е 300-350 лв. Спрял съм се на Сигма 55-200/4-5.6 DC и Сигма 70-300/DL macro super 2. На мен ми се струва, че 55-200 е по-добър. Кажете си мнението все пак...[shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: koi ot tiq obektivi da izbera?
Автор: GuruMMX   
Дата:   27-12-04 17:01

stoj dalech ot sigma

Дата:   27-12-04 17:06

Нямам пари за Канон, какво да се прави... Така че трябва да избера от тия двата. Та въпросът маи трябва да бъде "кой от двата е по-малко лош?"[smilie3]

Автор: neuromancer   
Дата:   27-12-04 17:12

вземи някой твърд на резба, евтино и добро

а човек като е дал поне 1500 лв за тяло, не би трябвало да дава 300 лв за обектив, обикновено се прави обратното [smilie18]

Автор: Kuncho   
Дата:   27-12-04 19:23

Аз мога да ти дам един 75-300 III USM на Canon с една забележка към него, за до 300 лева [smilie7]

Дата:   27-12-04 22:56

Kuncho, ми зависи от забележката. Иначе цената е перфектна.
neuromancer, знам, че е така за обективите, но просто ми трябва zoom-телефото, с което да изкарам криво-ляво до следващата бригада зад голямата вода. Там хубавите обективи, за които намекваш, са на доста по-човешки цени от тука. От там купих и апарата.

Автор: LinkBeat   
Дата:   27-12-04 23:23

За Sigma 70-300 не се казват много добри неща, но за 300 лв. си заслужава да го имаш. Трябва са се спазва правилото да се снима на бленда > 8, за да има рязкост. Ето ти пример https://photo-forum.net/i/60516&USER_ID=1119

Дата:   27-12-04 23:33

LinkBeat, мерси[smile] Най-накрая нещо за обективите, които ме интересуват.
Дано сега някой да спомене нещо и за 55-200[shtrak]

Автор: camelasign   
Дата:   28-12-04 08:59

За какво са ти варио обективи бе

Дата:   28-12-04 14:35

camelasign, за да снимам с тях[shtrak]

Дата:   28-12-04 14:48

IvoYoo, моя 75-300 на Canon е малко по добър от китовия, но забележката, която имам към него е, че понякога, много рядко, но и от сервиза на Канон казаха, че тези модели нисък клас обективи го правят понякога, а именно, блендата забравя да се върне при максимално теле опънато.
При мен се случва рядко, на 100 снимки 1-2, а понякога и не се случва, но съм длъжен да споделя [smilie7]

Дата:   28-12-04 15:15

Kuncho, може да помислим за предполежението. Аз съм чувал и за други 75-300 че правели така.

Автор: special_k   
Дата:   28-12-04 16:48

Abe, Ivo, kude se izgubi be?[smilie21]
Moeto mnenie e, 4e trqbva da proveri6 ofertata na Kuncho. Az snimah s edin 75-300/kakto znae6/...

Публикацията е редактирана (28-12-04 16:48)

Дата:   28-12-04 18:00

IvoYoo, както решиш.
Аз в момента снимам с него, нов е, гаранционен, без забележки, с изключение на това, което и други от този клас го правят. След превключване на параметрите се оправя веднага, т.е. засичането не е завинаги [smilie7]
Продавам го, защото очаквам от колегата в Лас Вегас друго варио, по светло, L серия, минавам на такава оптика постепенно, уви, много е скъпа [smilie2]
Ще ти го дам под 300 лева [beer] [shtrak]

Дата:   28-12-04 23:51

special_k, абе с две специалности съм вече в университета и едва се оправям с времето. Аз те търсих в редакцията няколко пъти след като ми донесоха апарата ама все не успях да те засека[beer]
Kuncho, дай мейл или ICQ или нещо такова че да се свържем по-лесно. Тоя обектив определено ми харесва. Иначе и аз си мечтая за L-серия ама финансовото ми положение не отговаря на тая мечта[smile]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   29-12-04 23:37

Канонаджий /ЕОС/- софианци
Радостна новина за някои от вас.
При Деков има преходи ЕОС-М42 по 44 лв. Информация от тази вечер.[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна