Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Строежа дето се срути...
Автор: hose   
Дата:   28-12-04 11:06

този ракурс не е от най-добрите ама...

http://frames3.hit.bg/Skele.jpg

на практика това е скеле което беше построено между две кули и на самото скеле отгоре изливаха нова плоча
интересното е че се е срутила плочата под скелето
как може да не го изчислят не знам?!?!

Отговори на това съобщение
 Re: Строежа дето се срути...
Автор: holden   
Дата:   28-12-04 11:38

Hajde sega njakoj shte skochi che si pravish samoreklama na snimkata ;-). Hubavo che e na drug server hihihi.

Автор: Canon   
Дата:   28-12-04 14:18

поевтиняване му е майката.
Ами ако беше завършена сградата и се срути?
Пази Боже от мошеници...

Автор: photoforce   
Дата:   28-12-04 22:32

Нали, като се използват по-евтини материали се намалява себестойността на строежа и строителите/архитектите получават премии. Още от години е било така. Дай боже да не се налага да се тества издържливостта на сградите, в които живеем - в реални условия, защото ме съмнява дълбоко [smilie10]

Автор: boni   
Дата:   28-12-04 23:56

Едно време (преди 5 години) като си купувах апартамент ,разглеждах едни апартаменти в сграда на Софстрой. Та тогава лично строителния инженер ме развеждаше в още строящия се блок и ми разказваше разни неща за новото строителство.
Та тогава човека ми каза :
"Виж момче ,аз работя тука за заплата и премия ,сградата не е моя и милионер не мога да стана като я продам и да духна някъде за чужбина. Гледам всичко да е точно по предписание ,защото си слагам подписа и после в затвора не ми се влиза ако стане нещо"
Мисля си колко фирми еднодневки вдигнаха по 2-3 кооперации на бърза ръка и с кой знае кви материали ,прибраха парите и после върви ги гони по белия свят предприемачите ....

Дата:   29-12-04 18:22

a nai loshoto e che sega nishto niama da se sluchi - sushtite hora shte si dopostroiat sgradata i shte si napraviat parite i nikoi nishto niama da napravi teia smotaniazi da vleznat ne dori v zatvora ami da platiat i globi
kakto vinagi nie go duhame - v sluchaia rabotnizite deto sa postradali

Автор: SEAL   
Дата:   29-12-04 20:33

a nai loshoto e che sega nishto niama da se sluchi - sushtite hora shte si dopostroiat sgradata

говориш наизуст

собственикът на обекта по случайност е минавал оттам малко преди инцидента и в момента е в пирогов, щото и той е пропаднал заедно с работниците

а ръководителя на обекта по невероятна случайност е останал малко извън площадката и се е отървал

Автор: photoforce   
Дата:   29-12-04 21:50

Бог не прощава. Каквото и да е там горе, то ни гледа. Не се очудвам, че съответният е бил на място, за да пострада. Но, да не говорим. Добро да има по света. Айде здраве!...

Дата:   30-12-04 13:00

ne znaeh naistina
no chuh che bil i nezakonen?! abe kakvo govorim vuobshte

първа  назад  1     всички  напред  последна