Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой знае ли каква скорост е тази карта?
Автор: solo5   
Дата:   27-12-04 17:18

512 MB Secure Digital Card Apacer - 84.00лв. с ДДС

http://www.digital-flash.com/catalog/product_info.php?cPath=21_23&products_id=96&osCsid=ca3c66785dea08eaf4da8e4e3d9408c6

Отговори на това съобщение
 Re: Някой знае ли каква скорост е тази карта?
Автор: dreshkov   
Дата:   27-12-04 17:26

А като става дума за скорости, знаеш ли до колко тази скорост влияе на скоростта на снимане, или се ползва само при сваляне на РС? С други думи дали апаратите нямат някакво технологично ограничение и не могат да използват чак такива скорости?

А иначе за Апацер-а виж на сайта на Вали - там има 2 вида нормална и скоростна, пък и е по-евтино

Автор: solo5   
Дата:   27-12-04 21:57

абе и в сайта на Вали не пише аз за това питам
в крайна сметка искам да знам щото това ми е резервния вариант за карта
исках да взема 512 MB Secure Digital Card 60x Transcend ама се оказа че е свършила
сега съм се насочил към 512 MB Secure Digital Card KingMax и ако има проблем в доставката сигурно ще взема Апасера

Автор: dili   
Дата:   28-12-04 07:55

Аз си взех такава 512 MB Secure Digital Card 60x Transcend, но не усещам някаква разлика, спрамо предишната ми. При свалянето има някаква разлика, когато използвам служ.компютър, той има някакво USB 2,0 -FULL SPEED. Там ги сваля малко по-бързо. Сигурно сапунерката ми просто не може по-бързо.

Автор: thor   
Дата:   28-12-04 08:20

вместо да си харчиш паричките по карти ,направи като GURU-то ,вземи си една кутия за твърд диск и един диск и пей сърце ,хем ще ти струва колкото една карта ,хем ще имаш гигабайти пространство където да наливаш тези карти които имаш сега ..
градски тръгнал си към разоряване с тия пристафки и скъпи карти ,вече отдавна си минал май най евтиния DSLR с един супер-Takumar - убиец за супер качествени снимки ,гледай колко му искат на тоя супер-Takumar

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=12873&item=3861703262&rd=1
а пък какви картинки макро щеше да вадиш с него като го закачиш на един два макро пръстена бедна ти е фантазията ..[smilie5] гледам тез обективчета заминават за по 15-наUS$ макс 20US$ а някои даже и под 15US$ и е поне 100пъти по добър от аутофокусния 50mm 1.8 на Canon ... ама ти си знаеш де ...[smilie6]
[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна