Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ТВ репортаж за изложбата
Автор: Стефан   
Дата:   05-03-04 17:03

Имам 6-7МВ видео запис на репортажа за изложбата в късните новини на Канал 1. Ако искате да го сложим на сайта ми дайте достъп да го кача някъде, че тези фрее сървъри напоследък са ужасно отвратителна работа - един път не съм успял да кача нещо на тях без проблеми, направо съм бесен!

Отговори на това съобщение
 ТВ репортаж за изложбата
Дата:   05-03-04 17:19

А, оправих се, успях да го кача на evro.net.[smile]
Ето го:
http://rack6.free.evro.net/Stefan74/TV_K1_FF.avi

Aма поне при мен скоростта е мнооого зле - тия 6.6МВ ги точи като че ли са 660МВ[smilie9]

Re: ТВ репортаж за изложбата
Автор: sas   
Дата:   05-03-04 17:51

Благодаря ти Стефане!

Качих файла тук ( 6,7MB ) : https://photo-forum.net/static/razni/2004/TV_K1_FF.avi

Публикацията е редактирана (05-03-04 17:52)

Дата:   06-03-04 11:20

E, всъщност не е толкова бавно - в къщи го смъква за отрицателно време, за 4-5 секунди, в офиса беше много натоварена линията и затова се възмутих [smile]

Автор: pitarfoto   
Дата:   06-03-04 11:31

за 4-5 секунди[smilie18] [smilie22] [smilie25]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-03-04 13:30

Бе нещо друго ми дръпна ПС то, но може да е моя грешката де, ..

Автор: J0R0   
Дата:   06-03-04 14:14

Това AVI с какво го отваряте?
При мен Windows Media Player не ще да го чете.
Не знам дали програмата ми е скапана или файла.
С друго може ли да се отвори?

Дата:   06-03-04 14:31

JORO, AVI-то е с XVID компресия, да не би да нямаш XVID или ако имаш нещо да не е в ред. Защото преди време на работния ми компютър се бяха омотали нещо кодеците и уж имах XVID, а не ми се отваряха такива файлове. Ако въобще нямаш просто си инсталирай, но ако имаш, имай предвид, че преинсталирането не винаги помага, понякога се налага да се деинсталира стария кодек, ако от него са останали някакви бози.
Mobby_Dick, това е файла с репортажа, няма грешка в линка, сигурно нещо си го объркал.
Освен в тази тема видях, че sas го е сложил и в "за нас", в списъка "Другите за нас".

Публикацията е редактирана (06-03-04 14:37)

Автор: PolarBear   
Дата:   06-03-04 14:38

Каква е тази мистерия - и двата адреса не проработват при мен. Хубаво, случва се извън Бг, ама поне вторият е гледам фото-форумски, а форумът си работи добре в момента?!!

Дата:   06-03-04 14:53

PolarBear, първия адрес (моя) е на evro.net, който като free сървър е абсолютно невидим извън България. А линка на sas би трябвало да се вижда в чужбина, нали ФотоФорум се вижда в чужбина, не знам защо не ти работи...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-03-04 15:04

Стефан, твоя не можах да го дръпна, и то през бърз Lan. На Сас го дръпнах, но в.медиа плеъра не даде чакания образ и звук. Помислих, че точно щото е някаква нова компресия използвана, поиграх си с файла, и образ не получих, но звук от готино парче на.......слушах..та така.

Автор: J0R0   
Дата:   06-03-04 15:05

Оп, заредих си XVID и всичко тръгна като по вода :-)
10x

Публикацията е редактирана (06-03-04 15:16)

Автор: ventzo   
Дата:   06-03-04 19:38

kachete si

K-Lite Codec Pack 2.24 Full Final.zip

http://icebreaker.data.bg/Programs/K-Lite%20Codec%20Pack/K-Lite%20Codec%20Pack%202.24%20Full%20Final.zip

na nego trygva vsichko sas vsqkakvi codeci e i decodeci :)) az otkakto si go zapisah mi trygva vsqkakav format film nqmam qdove

chao

първа  назад  1     всички  напред  последна