Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kaкъв монитор си струва...
Автор: vkamenov   
Дата:   25-12-04 23:07

Моя монитор делл тринитрон издъхна и сега ще трябва да търся нещо до 300лв.Можете ли да ми препоръчате нещо добро като марка?Въобще си нямам понятие от монитори,но бих искал да не отстъпва по цветовъзпроизвеждане на дел.

Отговори на това съобщение
 Re: kaкъв монитор си струва...
Автор: solo5   
Дата:   26-12-04 00:12

MAG 796PF2 Silver, 17”, 0.21(H), 96Khz, Flat, TCO99 - 132$ (+DDS)
TOTAL 158,4$ [beer]

Аз бих избрал този. За мен това е най-ниска цена за качеството си.
Знам, че много ще кажат остави го този MAG ми си купи примерно NEC,
ама ниския клас NEC не са кой знае колко по-различни [beer]

Автор: papi   
Дата:   26-12-04 14:03

Самсунг SyncMaster 753DFX или по новите модели,този специално е на 1 година но не е трепнал,който аз използвам,точка на опресняване е 0,20...абе готин монитор е 17" плосък...доволен сам си от него,мисля да си го продавам,за да си взимам TFT...

Автор: vkamenov   
Дата:   26-12-04 20:46

Papi,blagodaria ti za mnenieto.
dnes se razhodih do tehnomarketa,tam mi demonstriraha kak raboti edin samsung s cena 259lv.toi oba4e vaob6te ne moje da se sravniava s dell po cvetovazproizvejdane.napravo me razo4arova i sega mislia da se naso4a kam druga marka,no kakva...............?

V tozi tehnomarket v haskovo niamaha drugi nikakvi marki,te kato 4e li samo s tazi targuvat.

izpolzvam slu4aia da pozdravia vsi4ki sas snimka ot profila mi:http: //photo-forum.net/i/67401&USER_ID=1814

първа  назад  1     всички  напред  последна