Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help pls - vse pak e Koleda
Автор: Vasilevski   
Дата:   25-12-04 22:04

Zabelqzvan ne6to mn interesno nikoi ne mi otgovarq dori i na malkoto temi koito sam postnal :( Poradi tova sega moje da mi se otblagodarite kato mi razqsnite nqkoi raboti po digitalniq mi fotoaparat HP R507
Te sa elementarni no az go imam ot 10-na 4asa i ne znam ni6to za fotografiqta:
1 kakvo e ISO i kakvo opredelq
2 Kak da opredelqm/naglasqm balansa na bqloto
3 Pri pravene na klip ima mn izli6en 6um /smu6teniq - kak se mahat i ot aparata li e

Отговори на това съобщение
 Re: Help pls - vse pak e Koleda
Автор: Iv4n   
Дата:   25-12-04 22:17

Пиши на кирилица мен. И нищо лично, но това с "отлбагодаряването" и коледата не го разбрах много добре. Не мисля, че тук някой ти е длъжен за това, че не е отговарял в твои теми.

Автор: ogimag   
Дата:   25-12-04 22:19

Виж си мейла!

Автор: pan   
Дата:   25-12-04 22:27

Ами Коледа е бе човек..няма време за отговори !
Ама айде - от мен да мине..
1. ИСО определя чувствителността на матрицата. На по-тъмно снимай с по-високо ИСО (200 или 400) и движещи се обекти няма да се размазват, защото апаратът сам ще определи по-висока скорост. По-високото ИСО обаче предизвиква шум.
2. За баланса на бялото чети инструкцията на апарата. Отнася се до реалното предаване на цветовете. Твърде обширна тема..По празниците ако снимаш със светкавица в къщи - нагласи го на "светкавица"!
3. Ако снимаш клипове в къщи, на лампа - това е положението..все пак това не е камера. Не съм чувал да се маха шум от клипове, докато от снимки може.

Автор: vasilevski   
Дата:   25-12-04 22:43

10x mnogo! Za 6uma v klipovete imam vpredvid 4e po4ti ne se 4uva glasa na toji koito govori a nqkakvo brajdene :(

Автор: pan   
Дата:   25-12-04 22:48

А-а, ти говориш за щум в прекия смисъл..Значи най-вероятно апаратът ти нещо не фела..Не съм чувал до сега за подобен проблем!

първа  назад  1     всички  напред  последна