Автор: Mobby_Dick
Дата: 25-12-04 18:11
В изписването на датата на гърба на снимката няма нищо срамно или нередно.
И най-големият артист/професионалист (както искате го разберете) прави понякога и просто снимки за спомен -за целта не си сменя фотоапарата с по-лош.
За Leica R4 имам специален гръб с датник. За Canon-ите FD също./друг е въпроса, че ринга може да се нагласява с актуални дати до 2000г. /
---------------------
За фотоклипата - имам едно /за диктофон и МП3 предимно/. Става за WWW камера, но нещо си спомням, че имаше затруднения докато го пусна. Дава по-голяма картинка..изобщо..не си струва. По-добре си е една камерка Logitech, която става чудесно (въпреки, че не знам за какво ми е - ползвах я колкото да видя това "чудо" да се "гледаме" онлайн през един континент )
---------------------
Доста хора за тази Коледа се консултираха с мен за покупка на цифрово апаратче.Най-много си купиха Фотоклип-а обаче, въпреки всичко , или Канон А400
В края на крайщата ниския и евтин клас се продава най-много. Хората ги интересува да си доставят радост по Коледа, да могат да снимат и да си печатат снимките 10/15. Те не снимат всеки ден, а никога за нещо специално, така, че ги разбирам ![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
|
|