Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питане към админите
Автор: kali222   
Дата:   23-12-04 15:53

Защо пише, че имам право на 1 снимка седмично в албум "Избрано", след като имам поне 5 снимки с над 100 точки ?

Отговори на това съобщение
 Re: Питане към админите
Автор: fogas   
Дата:   23-12-04 15:56

[beer]

Публикацията е редактирана (23-12-04 15:56)

Автор: kali222   
Дата:   23-12-04 15:56

Виждам, че вече това е коригирано - извинете за нетърпеливостта...

Автор: Стефан   
Дата:   23-12-04 16:00

Явно това още не е дооправено, защото и аз имам право на 3 снимки седмично, в момента имам 2, но като се опитам да пусна снимка в албума ми дава, че имам право на 1 снимка и съм си изчерпал лимита. Явно и заради това толкова бавно се сменят снимките в албум-избрано в момента [smile] , щото почти никой няма право да пуска [smilie18]
Ама да кажат админите така ли е или има някакъв друг проблем. Пък ние ще почакаме [beer] [shtrak]

Оправи се вече[smile]

Публикацията е редактирана (23-12-04 17:56)

Автор: boni   
Дата:   23-12-04 17:33

Стефане ,ще го видим.
А това че снимките се движат бавно в албум-избрани е защото в момента положението е заварено ,повечето хора са с изчерпани квоти защото преди се пускаше и заменяше много.
Нещата ще се нормализират след няколко дни ,но пак движението в албум-избрани ще е много по-бавно от преди

първа  назад  1     всички  напред  последна