Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Работата на админите...
Автор: J0R0   
Дата:   23-12-04 13:13

...не е да водят спорове с няколко хиляди човека кое е по-добро и кое е по-лошо.
Работата им е да вземат решения, които да направят евентуално сайта по-добър, според техните разбирания.
Админите не дължат обяснение на никого защо вземат такова, а не онакова решение.
Те поемат рисковете, затова и те вземат решенията.

Всякакви спорове повече са излишни.
Четете правилата и ако ви харесват - участвайте, ако не ви харесват - в мрежата има още куп сайтове, където правилата се различават от тези тук.

Всякакви теми от рода на "Алоооу, админите..." ще бъдат затваряни и изтривани.

И на мен ми се иска да излагам по три снимки седмично в Националната галерия или в НДК, ама никой не ме пита.

Отговори на това съобщение
 Re: Работата на админите...
Автор: Kuncho   
Дата:   23-12-04 13:17

Споко бе [smilie7]

Автор: emmmo   
Дата:   23-12-04 13:20

Жоро [smilie24]

Дата:   23-12-04 13:24

А, забравих, искам и по три снимки във всеки брой на сп. Одисей!
И поне веднъж на три месеца - снимка на корицата.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: RossN   
Дата:   23-12-04 13:27

Жоро, защо тогава, въобще питате някого, хем искате мнение, хем не го приемате. Аз и преди съм ви казвал, вие сте хората, които управлявате сайта, правете го така като прецените, но ако искате мение, тогава, ще трябва да търпите и критиката. Аз съм от хората, които най-малко коментират или мрънкат, така че [beer] и успех в новото начинание. Повече аз няма дума да кажа по този въпрос (не че тя има някакво значение за вас).[beer]

Автор: emsago   
Дата:   23-12-04 13:39

joro, moite uvajenija kam teb i kolegite ti, no tova e napalno izlishno koeto si pisal. osven tova sazdavash chustvoto, che bi bil po-dovolen ako povecheto se razkarame. saita e tova koeto e, ne tolkova zaradi vas adminite i sazdatelite na tozi sait, a zaradi userite. mislja, che trjabva da si dovolen kogato njakoi dade predlojenie za podobrjavane funkzionalnostta na saita i da go priemesh kato edin mnogo polojitelen znak... vse pak tozi user se interesuva za tozi sait, hvarlja energija i vreme za da spodeli sas vas!

[beer]

Автор: special_k   
Дата:   23-12-04 13:42

Aloooooooooo, adminiteeee, [smilie5], vesela koleda !

Автор: fogas   
Дата:   23-12-04 13:44

1. boni, а защо кашлям? /м, сега пък точно спрях, ама по принцип/
2. boni, а дали да си купя по-хубав GSM? /че самсунг D 410 вече ми е стар/
3. boni, а какво да купя на мама за коледа?
4. boni, мрън
5. boni, мрън мрън

Чудя ти се докога ще търпиш? Аз да ги бях оте*бал отдавна...

евала, все пак [smilie24]

И пак апелирам - ДАЙТЕ ИМ 2-3 ДНИ бе хора! В понеделник питайте защо не можете да качите снимка или каде да паркирате.

Дата:   23-12-04 13:49

В никой случай това не е неуважение към потребителите. Но решенията така или иначе са взети. Правилата са вече обявени. Дискусиите по тия въпроси вървяха месеци наред.
Ние също губим време и енергия и повярвай, няма как да напишем аргументи на всеки потребител поотделно. Написахме ги към всички.

Оттук натам, всяка тема като "Добро утро админ, виж колко си тъп, щото на мен не ми харесва, това, което правите" е излишна.

Автор: boni   
Дата:   23-12-04 13:52

Точно в това е проблема. Когато питахме преди месец,вие отговаряхте.Имаше дискусии МНОГО. Всеки си каза мнението и ние се опитваме с тази система да намерим оптималния баланс,вземайки предвид вашите мнения.Сега вече е готово и няма смисъл от приказки.

Дата:   23-12-04 13:54

фогас, това го приемам като забележка към мен самият, и за това, иди на търсене, напиши моят ник и виж, колко поста имам и колко са адресирани до администраторите, пък тогава ми обяснявай, какво да правя и какво не. Благодаря!!!

Дата:   23-12-04 14:03

Не е към теб лично RossN, недей се обижда. Естествено, че няма да проверявам колко поста имаш, но виждам постоянно теми и постове с едни и същи въпроси и те са свързани с това, че в момента се правят промени и се създават проблеми, които се решават един по един. Няма как всичко да стане от раз. Мога да напиша и никове ама не искам.

А колкото до дискусията за тези промени- отново boni десетки пъти писа и преписва- имаше и е имало дискусии в които е имало хиляди мнения /включително и няколко мои, за които още се надявам/ и не ни остава нищо друго освен да се надяваме, че админите са се съобразили с максимално възможен брой потребители /понеже е невъзможно да се събразиш с всички/.

Автор: volokin   
Дата:   23-12-04 14:12

Бони, една малка забележка:
когато се влезе в профила на човек и там се виждат надписите къде кога и какво е изтрито, това ОК, обаче написано с червено изглежда като че ли има цензура в сайта, та ако може или го оставете видимо само за автора или просто го махнете, предполагам че искате да информирате самият юзер какво и кога е трил, но наистина изглежда като цензура, т.е. все едно админите са взели и са изтрили принудително снимките на човека .[shtrak]

Дата:   23-12-04 14:22

fogas, не се обиждам, някак иронията ти, ми дойде в повече. По принцип, аз съм съгласен с всичко, което се направи. Ако не ми харесва, имам си собствен сайт, там аз си администрирам, и си правя, каквото аз смятам за нужно. Друга тема, е че има какво да се пооправи, преди да се пристъпва към глобални промени. Като пример: за да отида от "Форум" до профила си, трябва да минавам през "home", което ме затруднява, а и трупа трафик. Като трия снимки, ме връща на лицето на профила ми и за да изтрия друга, отново трябва да вляза в галерията си, отново трафик. Ето едни дребни неща, които могат да направят по-функционален и удобен сайта, от безкрайната нова галерия, но пак казвам, това си е техният сайт и те се разпореждат, така, като решат, ние, сме просто потребители, ако искаме да сме тук, приемаме условията и си траем.[beer]

Дата:   23-12-04 14:27

Важното е да си поркаме безгрижно! /щото ако има грижи човек се напива много лошо [smilie21] /

Ай наздраве за промените!
[beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-12-04 15:13

J0R0 - https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Автор: mikele   
Дата:   23-12-04 15:18

edna posledna molba togawa ako moje?

Автор: Stefoo   
Дата:   23-12-04 15:22

На мен лично НОВИТЕ ПРАВИЛА ме уреждат. Има стимул да се публикуват хубави снимки, да се гледат хубави снимки и да се оценяват хубави снимки. До сега Вие винаги сте доказвали, че сайта е една динамична среда. Дали това, което правите сега е добро или лошо не коментарите, мненията, закачките и дразгите, а времето ще покаже. Нищо не е безвъзвратно изгубено и не трябва да се правят драми от това, което става. Така че споко, щракайте! [smile] [smile] [smile]

Автор: stoevmobile   
Дата:   23-12-04 19:53

RossN,
за да влизаш лесно и отвсякъде директно в профила си, ставаш "спамер" като мен, с мнение навсякъде и за всичко, после влизането е на един цък разстояние [smilie5]
[beer] [beer] [beer]
а за работата на Админ, ми няма да го учим, какво да си прави с фотоапарата или с ФФ в случая, ама някое лично виждане....... не е излишно, нали?

Публикацията е редактирана (23-12-04 19:55)

Дата:   23-12-04 19:59

Стоев, колега, а защо просто не оставят навигацията от лицевата страница и тук...[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] ...айде идвай си, да пием по няколко[beer] [beer] [beer]

Автор: stoevmobile   
Дата:   23-12-04 20:05

Утре в къщи, в другиден - на линия [beer] [shtrak]

Автор: PolarBear   
Дата:   23-12-04 20:11

Мисля, че нещата са горе-долу ясни. Събираха се идеи на времето, но идва един момент да се действа и някой да поеме отговорността за това. Така и стана. Няма промени, които да харесат на всеки. И аз съжалявам, че не мога да подменям снимки, но админите са прави. Защото това създаваше проблем. И се надявам, че промените са за добро.

JORO, разбирам че си доста уморен от интензивната работа и още по-интензивните диалози. Но първият ти постинг е наистина излишен. Особено след първия абзац. Защо - emsago го е казала и няма какво да се добави.

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   23-12-04 20:54

А АЗ да питам тук, че ми писна да го ... ЗАЩО имам право на 1 снимка на седмица, като имам снимка над 100 точки (даже две!?)?!?!? Е то не бяха промени не беше чудо. Бе аман. Гати. Ама верно казват - хем питате, хем не слушате. Какво ли не предложихме само за сегашната система не се сетихме, а вие успяхте да оберете недостатъците на почти всички. Бе кво да ти говоря... Светлина отникъде. Хубав сайт беше.

Дата:   23-12-04 21:07

Полярен Мечо, това за което говоря, няма нищо общо с новите промени. За тях аз казах, че ги приемам, такива, каквито те ги решат, нито ги коментирам, нито се противя. Това си техният сайт, аз просто участвам и толкова. Аз говоря за по-улеснена навигация. Ако преценят, че предложението ми си струва, нека го проложат, ако ли не, тяхна воля, ще подскачам от страница на страница и толкова.[beer]

Автор: PolarBear   
Дата:   23-12-04 21:18

RossN: В постинга си въобще не съм имал предвид това, което ти си написал. Аз също съм съгласен с промените но това не значи, че не съжалявам за някои от възможностите на предишните правила... :)

Просто исках да кажа на Жоро това, което му казах. Батко съм му все пак. :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна