Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ?
Автор: papi   
Дата:   22-12-04 23:56

значи,за всяка седмица ще мога да си качвам снимка във форума,след като нямам снимка която да е надвишила 100 точки-от глупаво,по-глупаво,но нали сме демокрация,всеки си прави каквото си иска...

Отговори на това съобщение
 Re: ?
Автор: boni   
Дата:   22-12-04 23:57

Папи,можеш да си качваш по 3 на ден в общия албум.

Автор: papi   
Дата:   22-12-04 23:59

да бе вярно ли,а защо тогава сам "изчерпал"лимита за качване на снимките...лично мое мнение е че можеше и по смислени промени да направите...жалко,развалихте хубавия сайт

Автор: boni   
Дата:   23-12-04 00:03

Папи за 20-ти път и специално за тебе обяснявам ,че не си го изчерпал.Сега можеш да качиш 3 снимки в общия албум.Ще ги видиш веднага в секция Албум-всичко,която се намира в лявата колона в командното меню.

Автор: pne4ev   
Дата:   23-12-04 15:40

Ми тия правила са за всички, не само за теб, знам че не те успокоява, но има и други в това положение, аз не снимам много добре, но пък изкам да не гледам слаби неща, а начина е този.

P.S. Да не решиш че като казвам "слаби неща" визирам теб, уточнявам се защото доста са докачливи хората. Далеч съм от идеята да обиждам който и да било!!!

Публикацията е редактирана (23-12-04 15:42)

първа  назад  1     всички  напред  последна