Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 на връх 3ти март група цесекари
Автор: jumbo   
Дата:   04-03-04 23:00

....се подиграха с българския народ отивайки на мача Левски - Ливърпул с цел да подкрепят англичаните[smilie23]
верно е Левски е "кръвния" враг но преди всичко сме българи
ако погледнем назад във времето именно червената агитка издига свастики по мачовете а предводителя на фен клуба им си е закичил гордо прозвището Дучето[smilie23]
защо бе допуснат този срам?????[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: на връх 3ти март група цесекари
Автор: Smahi   
Дата:   04-03-04 23:36

Na mene wsi4kite agitki sa mi stra6no sme6ni.kak go razbira6 towa hilqdi zapalqnkowci da kre6tqt "k.r(lipswa6tata bukwa e "u") za Lewski"pri polojenie,4e Lewski e qryk primer za na6ata nepowtorima i bezgrani4na wqra i wolq.nikyde go nqma twa po sweta.pone da se syobrazqwaha malko kak towa zwu4i na ostanalite hora.towa e polojenieto edin istinski idol da imame i nego 6te namerim na4in kak da napsuwame.

Автор: al4en   
Дата:   04-03-04 23:46

shtoto 4orbarite sa kompleksari

Автор: arien   
Дата:   05-03-04 00:32

аз от няколко дни се опитвам да реша кое беше по- селско- проявата на ЦСКА- рите или знамето в Ливърпул на първите редове с надпис "Шумен мрази ЦСКА" и все още не мога да реша...

Да ви имам проблемите...
Автор: GenaDP   
Дата:   05-03-04 01:40

Дреме ми за футбола въобще, и за родния в частност, ама ми се види смехотворно това, че според Слона трябва да викам за българския отбор, само защото съм българин...

who cares :) [nt]
Автор: GuruMMX   
Дата:   05-03-04 02:15

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

futbol.... he he luda rabota...

Re: Да ви имам проблемите...
Автор: kdk   
Дата:   05-03-04 02:29

Еми ако откриеш друга причина да викаш за българския отбор, освен тая, че си българин, може да я съобщиш...

Би могло и да има...
Дата:   05-03-04 03:00

Някои хора викат за даден отбор, защото играта му им харесва...

Re: Би могло и да има...
Дата:   05-03-04 03:15

Хехе, е то като ти харесва и баба знае. Ама тогава всички щяха да викат за най-силните,a другите кво да правят...както и да е, за мене не е тайна, че ти си прасе, нали така?

Публикацията е редактирана (05-03-04 05:40)

Дата:   05-03-04 06:01

Jumbo, ти си допуснал съществена методологическа грешка, изхождайки от крайно неубедителното твърдение, че чорбара "преди всичко бил българин". По този повод може би някои от по-паметливите ще се досетят кой беше играл с фланелка №8 при дебюта си за отбора на Парма според в."Меридиан мач".[smilie18]

???
Дата:   05-03-04 10:09

А ти, КДК, как си избра да викаш за сините, а не за червените - зер те и двата отбора са български? Впрочем, от един футболен запалянко надали може да се иска чак такова интелектуално задълбаване - в тази прослойка от населението мозъчните функции са твърде закърнели... Вие май само на цвят реагирате.

футбол, тук?
Автор: djidji   
Дата:   05-03-04 10:51

Как така в този форум обсъждате подобни низки страсти? все пак става дума за футбол и агитки, там искуство няма? или все пак зад твореца във всеки от вас се крие по един хулиган-агиткаджия?
колкото до мача, позволете едно различно мнение - това е клубен, а не национален футбол. Като фен на Ман Юнайтед и ЦСКА, Левски и Ливерпул са ми абсолютно еднакво противни! Но какво би станало, ако вместо Ливерпул с Левски играеше именно любимия ми Ман Ю? нима нямам право да подкрепям отбора си, само защото някой руски мафиот използва свято за Българите име в защита на престъпните си интереси. А голяма част от привържениците на ЦСКА са фенове именно на Ливерпул, поставете се на тяхно място.
И все пак, ако имате снимки от мача - давайте. Подобни спорове са резервирании за клубс.дир.бг

Автор: Brummaker   
Дата:   05-03-04 12:19

Всеки балгарин трябва да подкрепи Омониго Темиле и Голувской...[smilie18] [smilie18]
Какво тук значат некви си Оуен,Жерард и т.н....[smilie24]
За руския "бизнесмин" не говоря изощо,че май наистина в клуба на дир-а му е мястото на всичко това [smilie19]

Автор: Laf   
Дата:   05-03-04 12:21

Ето и мнението на Дучето:
http://sport.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=462881
А аз лично смятам, че прекалено много страсти и пари има в тоя футбол, все пак е просто игра. А между другото Божидар Димитров изказа едно мнение, че това е така, защото футболните срещи са новите войни (като най-популярния спорт), където мерят сили две държави, като численост са прилични 30-40000 души(в зависимост от стадиона), също има атака, защита, стратегия и тактика и тн. Та в тоя ред на мисли е нормално да има и наемници, предатели и тн. Въз основа на тях се гради и национално самочувствие, гордост, патриотизъм.

Re: ???
Дата:   05-03-04 13:58

Видно е, че добре си проучил интелекта на футболните запалянковци. Тайно ходиш на кочината да риеш за трюфели, нали? Разбира се, аз съм направил своя избор в резултат на дълъг размисъл и грижлив подбор, хехе. Ама какво да занимаваме изисканата аудитория сега. Виж как гнусливо присвиват устни. Футбол - низки страсти...ние сме над тия неща. Изкуство ни дайте на нас.[smilie18]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   05-03-04 14:13

Даа, аз не съм футболен запалянко, но като чета дискусията установих, че това не ме прави по-далечен братчед на маймуните.

Автор: boni   
Дата:   05-03-04 23:46

Онея говеда ритат някаква си топка и прибират някой и друг зелен милион,пък аз да съм им фен??? Каква ми е файдата?
Аре моля ви се ...Футбол.Не ми дреме ни за футбола ни за българския спорт.Има къде къде по-важни неща.

първа  назад  1     всички  напред  последна