Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 2 предложенийца ;-)
Автор: kirilius   
Дата:   22-12-04 11:52

Съжалявам, че пак досаждам, но гледам, че се задават нови промени в сайта и реших, че този път 2 много стари идеи моoooгат и да минат... [smilie5]

1. Какво пречи покрай рейтинга на всяка снимка да се показва и колко човека са я видели?

Това според мен е по-важно от рейтинга и дава по-добра ориентация на автора.

Снимка, която е била видяна от 100 човека и има 10 точки очевидно не струва. Докато ако са я видели 5 човека и пак има 10 точки, може и да е хубава, ама може и да не струва.... Никой не знае...

2. Какво ще кажете седмичното ограничение да е на календарна седмица?

И без това вече няма да може да се заменят снимки в избрания албум и така седмицата да се продължава до безкрай... Седмицата си остава 7 дена както и до сега, само че всички знаят, че тя започва в понеделник и свършва в неделя. Инак е объркващо!
Или поне до сегашния надпис колко снимки съм качил през последната седмица да има съобщение кога пак ще мога да качвам.

Мога само да предполагам колко е натоварен САС, и не искам да натрапвам тези идеи. Само ги напомням в случай, че админите решат, че в тях има хляб...

[smilie24] [shtrak] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: 2 предложенийца ;-)
Автор: Kuncho   
Дата:   22-12-04 11:53

... и сиренце [smilie7]

Автор: jozef   
Дата:   22-12-04 12:01

[smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   22-12-04 12:15

Календарната седмица означава масово изсипване на снимките в понеделник.[smilie23]
Когато хиляда човека видят още на тъмба пчеличка на цветенце или някой как си снимал нещо на монитора, и решат, че не си заслужава да отворят този кадър на голям размер, какво означава това? Че хиляда човека са видели, че това е простотия, или че никой не е разгледал в голям размер този шедьовър и затова няма точки?

Автор: pehata   
Дата:   22-12-04 12:19

За counter-a и аз си мислех да го предложа. Много точно си го казал - 10 от 100 и 10 от 5[smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   22-12-04 12:27

Не си прав!
Това, че 5 човека са ти отворили снимката, не означава, че останалите преминали през страницата с тъмбовете не са я видяли и не са я оценили.
И аз не отварям снимки от типа "котката ми на канапето", но това не значи, че не ги оценявам още на тъмба.

Автор: pehata   
Дата:   22-12-04 12:29

Ама ако много я оценяваш, ще отвориш и тъмба да я видиш в подробности. Не е ли така?

Автор: neuromancer   
Дата:   22-12-04 12:31

ами много хубаво, всички ще ще си качват снимките в понеделник, а аз например в петък[cool]

Дата:   22-12-04 12:51

J0R0, дори така да е - това също е вид рейтинг - на колко човека е привлякла вниманието снимката от тъмба. За мен (като автор) това e също важна част от оценката. Просто в момента, ако видя, че моя снимка е събрала малко точки, не знам какво да мисля за нея. Аз по принцип периодично си затривам снимките с много нисък рейтинг, но винаги остава съмнение, че този рейтинг се дължи на слаба "виждаемост" на снимката, а не на слаба снимка.

По въпроса за календарната седмица: не съм убеден, че всички ще качват в понеделник. Аз например, след като съм снимал събота и неделя, имам нужда от ден-два (поне) да отсея плявата, да пообработя малко това, което става за гледане и тогава пускам.

Или ако си остане както е сега седмицата, поне да излиза някъде от кога до кога е текущата седмица.

Автор: mikele   
Дата:   22-12-04 12:53

Добавка към предложенийцето която още от сабахлем я пуснах от руския сайт.
седмицата да почне да тече от датат на качване на снимката.Там като речеш да качиш друга снимка ти казва колко дни часове и мимути ти остават до следващото възможно качване.

Дата:   22-12-04 14:51

Е, чак минути няма смисъл, ама поне кой ден...
Че инак трябва да помня кой ден миналата седмица си качих снимките (J0R0, не е понеделник) [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна