Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 В момента може ли все пак да се качват снимки в албума?
Автор: Стефан   
Дата:   04-03-04 12:28

Защото аз нещо не мога, по-точно от преди малко имам квота и като цъкнах на стрелката на снимката от профила, която исках да кача в албума, стрелката се смени така, сякаш съм я качил, но в албума така или иначе не се виждаше. След това повторих упражнението като я свалих и пак я качих, но пак не се вижда в албума. Това май беше грешка (да пробвам втори път), защото сега нищо чудно да се окаже, че пак нямам квота [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: В момента може ли все пак да се качват снимки в албума?
Автор: admin   
Дата:   04-03-04 13:44

Стефане най-вероятно снимката ти е качена в албума, но сортирането там е по дата на качване на снимката в сайта, което значи, че тя отива доста назад.

Друг е въпроса дали трябва да бъде така.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   04-03-04 14:15

Да ме простите, но това....многооо тъпо..още повече, че не виждам и подредба по рейтинг вече - в галериите. Влезнах да видя кои "води" в новия конкурс..задача трудна, при 2 страници снимки само [smilie8]

Автор: shutter   
Дата:   04-03-04 15:38

Това със сортиране на снимките в албума по дата на качване наистина е безумно![smilie23]
...защото мисля, че мнозонството от посетителите на сайта кликват на албум за да видят какво ново е качено и ако някой е решил да си качи няколко снимки в профила и после постепенно да ги "мята" в албума то те едва ли ще бъдат видяни от много хора...Не мисля че много от нас отиват в албума 3, 4 или 5 страници назад всеки път ...?

Дано това е само временно неудобство![beer]

Автор: admin   
Дата:   04-03-04 15:48

Прието, ще ги сортирам по дата на качване в албума

Видях я, но назад...
Автор: Стефан   
Дата:   04-03-04 17:19

Да видях я, че я има в албума по-назад с дата 26.02.2004, когато е качена в профила и от когато чакаше квота. Така наистина е много тъпо и се обезмисля идеята да си качиш някакви снимки в профила и когато имаш квота за албума да пратиш някоя от профила в албума. Сега не разбрах променено ли е сортирането - ако е променено явно не се е отразило на моята снимка, може би защото в момента е в албума. Така или иначе явно ще се наложи да я reload-на изцяло, да я кача наново и в профила за да я види някой все пак. В тази връзка да попитам, как се определя дали имам право да кача снимка в албума - може ли поради някаква такава неразбория ако кача и смъкна 2 пъти една и съща снимка, а съм имал право на 2 снимки в момента примерно, да си изчерпя квотата? Или иначе казано, ако при изчерпана седмична квота сваля от албума последната си качена там снимка, не получавам ли право да кача друга там на нейно място?

Автор: boni   
Дата:   05-03-04 00:10

Poluchavash. Mojesh da gi zameniash.

първа  назад  1     всички  напред  последна