Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Неделен хумор:-)
Автор: borissov   
Дата:   19-12-04 12:46

Познайте кой е тоя :-)

http://www.magnumphotos.com/c/htm/CSearchZ_MAG.aspx?Stat=SearchThumb_SearchZoom&o=&Total=169&FP=14496308&E=2V6DH6LS6Q5Y&SID=JMGEJNX40O37&Pic=166&SubE=2S5RYDZF70BY

http://www.magnumphotos.com/c/htm/CSearchZ_MAG.aspx?Stat=SearchThumb_SearchZoom&o=&Total=169&FP=14496308&E=2V6DH6LS6Q5Y&SID=JMGEJNX40O37&Pic=163&SubE=2S5RYDZTGJSH

http://www.magnumphotos.com/c/htm/CSearchZ_MAG.aspx?Stat=SearchThumb_SearchZoom&o=&Total=169&FP=14496308&E=2V6DH6LS6Q5Y&SID=JMGEJNX40O37&Pic=168&SubE=2S5RYDZKVZBU

Публикацията е редактирана (19-12-04 12:48)

Отговори на това съобщение
 Re: Неделен хумор:-)
Автор: labrax   
Дата:   19-12-04 13:17

[smilie24] [smilie24]

Автор: jumbo   
Дата:   19-12-04 13:27

това е оня шибан нещастник дето дойде да се налапа ама не му стига и иска още да му го на.... [smilie9]

Автор: kirilius   
Дата:   19-12-04 13:43

Бързо да пада за 20!
[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: volokin   
Дата:   19-12-04 14:37

Борисов, много, много благодаря за тези линкове!!!!
Рене Бури ми е един от любимите фотографи, но това като че ли съм го изпуснал!!!!!!!!!!!!1

Не намирам обаче нищо хумористично, но все пак благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: borissov   
Дата:   19-12-04 15:01

Моля, моля :-)
Изобщо много полезен сайт, има страхотни неща. Пусни едно търсене с кийуърд Bulgaria и гледай какви работи излизат:-)
А що се отнася до хумористичната част - е, въпрос на гледна точка :-)

Автор: Kuncho   
Дата:   19-12-04 15:03

toj moje da ne e pro4el, 4e tova e carq na mladi godini:)

Дата:   19-12-04 16:48

На страницата на Бури в Магнум има още една на "оня шибан нещастник" [smilie5] - как си лъска обувките. Най ми харесват тези дето го юркат. Явно доста зор е видял (вероятно с оня зъл негър[smilie19]) и затова е напуснал Forge Valley без време.

Автор: admin   
Дата:   19-12-04 18:58

Jumbo, във всяка цивилизована страна по света определението "шибан нещастник" се приема като обида. Когато тази обида е насочена към действащия министър-председател на страната, това вече е обида не само към съответната личност, но и към институцията и страната. Какви са наказанията за подобно деяние, можеш да прочетеш и сам в Наказателния кодекс.
Можеш да прочетеш и т. 8. от нашия правилник

На сайта не могат да бъдат публикувани материали противоречащи на българското законодателство, на интернет етиката, съдържащи заплахи за живота и неприкосновенността на човека, призоваващи към насилие и расова, етническа и религиозна вражда, нарушаващи правата и законните интереси на трети лица, материали, които съдържат търговска или служебна тайна или друга конфиденциална информация, материали, които са обект на авторско право на трети лица. В такива случаи администраторите имат правото да изтриват материалите и
да предоставят на засегната страна наличната на сайта информация за нарушителя.

Публикацията е редактирана (19-12-04 18:59)

Автор: jumbo   
Дата:   19-12-04 19:31

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] къф кеф

Автор: Iv4n   
Дата:   19-12-04 19:54

"това е оня шибан нещастник дето дойде да се налапа ама не му стига и иска още да му го на.... "

За първи път съм съгласен с мнението ти [smilie5]

Автор: PolarBear   
Дата:   19-12-04 21:38

Уважаеми администратори на сайта, изрази подобни на използваните от Джъмбо не са рядкост в българското Интернет-пространство, вкл. и в този форум. И са използвани по адрес на много хора.

Как така точно сега се сетихте за основния закон и НК, които очевидно не познавате добре на всичко отгоре? Сериозно ли мислите, че в цивилизованите (и демократични) страни конституциите защитава личното достойнство на премиера по начин, различен от този, прилаган към всеки ГРАЖДАНИН?

Не мисля, че тук е мястото да изказвам мнение по същество относно казаното от Джъмбо. Не защото нямам такова, просто за това си има други форуми. Най-общо казано. Но ми се иска да знам, че ако някой нарече мен, Джъмбо или който и да е колега по този начин, ще се сетите и за нашите конституционни права. Които, за сведение, не се различават по нищо от правата на ...... .

Автор: joshua   
Дата:   19-12-04 23:32

polar [smilie24]

Дата:   20-12-04 00:21

polar [smilie24]

Автор: pepi   
Дата:   20-12-04 00:22

Shiban neshtastnik e understatemant i za durzhava kato BG upravljavana ot korumpirana gey oligarhija i mafiotski strukturi suzdadeni v i sas pomoshta na durzhavata.Ne mi e smeshno.

първа  назад  1     всички  напред  последна