Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото-Форум в списание Компютър
Автор: boni   
Дата:   17-12-04 16:55

След разговор с г-н Балански главнен редактор и собственик на едно от най-реномираните ни списания - сп.Компютър,стигнахме до споразумение във всеки брой на една цяла страница от списанието да бъде публикувано най-интересното за месеца ,което се е дискутирало във форума относно фотографията ,техниката , спорове и сравнения на фотоапарати и др по-нестандартни неща от кухнята на Фото-Форум:))
Разбира се страницата ще бъде посветена предимно на техническите въпроси и свързаните с тях тестове и примери които се показват във форума,но ще отделяме място и за по някоя хубава снимка на някой от клубарите :))
Подобна инициатива ще има и за другото списание на Ню Техник Пъблишинг - сп."Направи си сам" където можем да показваме нестандартни и интересни решения свързани с техниката и измислени от вас,каквито често виждаме тук .
[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Фото-Форум в списание Компютър
Автор: fogas   
Дата:   17-12-04 16:58

Е не мога да не ви поздравя! Сериозни сте! Явно тук има и хора, които работят, а не е само за забавление, нали boni [beer] ?

Автор: Kuncho   
Дата:   17-12-04 17:02

hubu praite

/whois fogas :)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-12-04 17:50

Leica Digilux1-Panasonic DMC-LC5S

Автор: stoevmobile   
Дата:   17-12-04 17:58

[smilie24]

Автор: djore   
Дата:   17-12-04 18:05

[smilie24]

Автор: sp   
Дата:   17-12-04 20:57

супер [smilie24]

Автор: Iv4n   
Дата:   17-12-04 22:05

Спиание компютър ли? аехаехахехахехае [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] Не съм си го упувал сигурно повече от десетилетие вече! Бас ловя, че допотопният му дизайн не е мръднал от поне 10 години насам! [smilie18]

Дата:   18-12-04 09:04

Бас държа че не си прав!

Автор: ZENTEX   
Дата:   18-12-04 10:26

Na vashite uslugi.

Автор: Junior   
Дата:   18-12-04 11:56

ooooооо за Направи Си Сам имам поне 10 готови джаджи....

Дата:   18-12-04 13:07

Junior [beer]

Автор: elpydio   
Дата:   19-12-04 17:03

who is Kuncho? ot Katunci li si pi4??

Автор: irena1   
Дата:   20-12-04 14:24

"След разговор с г-н Балански главнен редактор и собственик на едно от най-реномираните ни списания - сп.Компютър"
Покажете ми едно комп. списание по-пропаднало от Компютър; както и другаря Балански, това е списание пенсионер. Далеч по-удачно би било да се нарича Хампютър, ама нейсе, успех ви желая

Дата:   20-12-04 14:28

Ирена ,не ти прави чест да говориш по този начин .
Познавам лично Жоро Балански от дълго време и мога да кажа ,че изключително културен,толерантен и свестен човек,какъвтно радко можеш срещнеш напоследък в БГ .
А за самото списание - факта че съществува ,означава че се развива добре.
Темата не беше пусната с цел да коментирате списанието и главния му редактор ,но както виндаги бай-ганювщината не ни пропуска.

Дата:   20-12-04 14:47

Не мисля, че коментарът ми е злонамерен, а верен (без да означава, че ми е приятно това което казвам.) Справка - всички броеве на списанието от последните няколко години. Просто мислех, че не прави чест на Фотофорум да се появява в такива издания.
А обвиненията в байганювщина няма да коментирам, просто вижте списанието, ако го намерите някъде, и ще видите кой е прав.

Дата:   20-12-04 14:52

Аз пък мисля ,че коментарът ти е зломанерен и неверен,както и тенденциозен и с доста лично злобно отношение(другаря),съдейки по думите ти .Списанието може да се намери навсякъде ,достатъчно добре е разпространено.
На мене лично ми харесва ,а и има във всеки брой статии за фототехника.
Това че нападаш някого в подобна тема е много показателно за самата теб .
Ако работиш в конкурентно издание ,не е това начина,но вероятно разбирам злобата ти ,като се има в предвид че в Компютър рекламират доста реномирани фирми ,а и рекламата там не е от най-евтините.

Публикацията е редактирана (20-12-04 14:54)

Автор: Георги   
Дата:   20-12-04 14:54

аз помня че това списание яко лъжеше... или просто тестовете там ги правеха някви диви некадърници... ама това за 4-5 год може да се е променило [smilie24] [smilie24]

Дата:   20-12-04 15:06

Отношението ми към дргаря е иронично добронамерено, както към всички български пенсионери, а не злобно. А че разпространението му куца се вижда като се разходите из центъра.
Единствено рекламата във в. Компютри е по-евтина отколкото в споменатото списанийце, това добре го знаят и колегите му от БАИТ, които са редовни там.

Дата:   20-12-04 15:09

:)) бая реклама му направи на Компютър с тези глупости дето ги изписа.Нямаше нужда.
Между другото ,понеже познавам добре Балански мога да ти кажа ,че напъните ти могат да предизвикат само съжаление .

Дата:   20-12-04 15:16

Не виждам смисъл да спорим, аз говоря по същество, ти говориш срещу мене.

Дата:   20-12-04 15:32

И аз не виждам смисъл ,темата не беше открита за лични нападки към списанието и собственика му.

Автор: alex_markov   
Дата:   20-12-04 23:16

irena1,
Това списание го чета от студент (а това беще МНОГО отдавна) и за мен то е едно от най-добрите на нашият "пазар", фактът че е все още на пазара говори сам за себе си. Никой не би могъл да каже без да е пристрастен че това списание е "Перфектно във всяко едно отношение", Но на мен то ми харесва най-много, на теб явно не ти харесва - въпрос на вкус, но не създаваи у незапознатите (защото и такива сигурно има;) погрешно впечатление. Жоро Балански е Професионалист и го е доказл не веднъж през годините и изданията му заслужават уважение, пък никои никого не кара да ги купува това е въпрос на личен избор[beer]
[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]
Бони - похвално начинание, тук (макар и не във всяка тема;) има какво да се научи и разширяването на аудиторията е от взаимен интерес.
Поздрави
Сашо [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна