Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 zashto ruchnoto prevkluchvane na blendata niama mejdini stoinosti a samo elektro
Автор: hose   
Дата:   17-12-04 13:07

zashto ruchnoto prevkluchvane na blendata niama mejdini stoinosti a samo elektronata?!?!

sega go razglejdah tozi 50 mm i ne moga da si dam obaisnenie?

Отговори на това съобщение
 Re: zashto ruchnoto prevkluchvane na blendata niama mejdini stoinosti a samo elektro
Автор: asahi   
Дата:   17-12-04 16:14

Защото електронно можеш да зададеш много междинни стойности, които механично не можеш да различиш. Как ще врътнеш 1/3 диафрагмрно число ако м/у две такива има 0,5мм, например?

Re: zashto ruchnoto prevkluchvane na blendata niama mejdini stoinosti a samo elektro
Дата:   17-12-04 17:45

aha :)
10x

Автор: papi   
Дата:   17-12-04 19:01

взе ли си новия обектив от етроникс,доволен ли си

Дата:   18-12-04 15:48

papi - ne samo dovolen - a SUPER dovolen!
tova mi e purvia obektiv ot profi klasata - koito i moga dasi pozvolia razbira se - s metalen baionet, D tupe, ruchna blenda :)))
i mnogo ostur :)))))))))))))))
dneska obache mi napravi vpechatlenie che tozi obektiv koito e 50mm e po tejuk ot 28-100mm koeto mi e mnogo strano - toi e pone 2 puti po maluk :)

Автор: papi   
Дата:   18-12-04 16:33

ами истинското си тежи на мястото

Дата:   18-12-04 18:18

da de ama zashto?!?!
ne vijdam razlikata v ustroistvoto
moje bi leshtite sa razlichni?!?

Re: zashto ruchnoto prevkluchvane na blendata niama mejdini stoinosti a samo ele
Автор: jumbo   
Дата:   18-12-04 18:21

някои стари обективи особенно при средните и големите формати имат 1/3

първа  назад  1     всички  напред  последна