Автор: GoDZiLa
Дата: 13-12-04 21:56
Хи на всички!
Имам малък проблем с Cannon PowerShot A200 и искам да го споделя!
Когато снимам компанията в ресторанти, заведения, дискотеки или в някой апартамент фотоапарата много се бави с Фокусирането на обектите!!
Налгасям го на стойности на ICO 200 авто светкавица! Нито white баланса барам нито AiAF - си го оставям на авто! Също и вида светлина го оставям на авто.Той има стойности - Auto, Day light,Cloudy,Tungsten,Fluorescent, Fluorescent H.
Понякога много се бави при снимане на лампи (особедно ако са много).Веднъщ го държах 3мин. за да ми фокусира в заведение, хора, пред които гори цигара(цигарения дим много забавя фокусирането!); В повечето случаи дори незнам дали ще снима или не? Та квот стане!
Правил сам снимки в пален мрак в стая! Снимката с този фотоапарат излиза по-добре при пална тамница - направо е много яка, сякаш е бял ден, и е по яка от снимката направена през деня? Защо?
Надявам се да ми препоръчате как е най добре да го наглася за нощни снимки - ресторанти, на лампа!
А днвните снимки стват за час от секундата!!
При тях сам много доволен!!!!!!!!!!!!
Малко повече информация за ISO,AiAF, AF - assist Beam. Точно какво правят, има ли смисал някой да са влючени и кога да и не!
Благодаря много на всички помогнали ми!
Публикацията е редактирана (13-12-04 22:42)
|
|