Автор: svetalcho
Дата: 12-12-04 17:20
Аз имам две предложения за подобряване на профилите и тяхната организация:
I- Подкрепям абсолютно идеята на Феон за рейтинг в снимките на автора в профила.Например ако последната ми снимка е зле и има 2 точки ,а най-добрата ми снимка има 200,но е на 5 страница в профила ми какъв е шанса да бъде видяна ако някой се заинтересува?Не е нужно всичките снимки да са подредени..може би само трите с най-много точки да са най-отпред в порфила.
II-Мисля че би трябвало да имаме по-голяма свобода в организирането на профила.Например да можем да си групираме снимките в папки по някакъв критерий.За човек с 10 снимки не е проблем,но за човек със 100 снимки определено би било добре ако може да си ги групира в папки по жанрове или дата или нещо друго.Така ще бъде много по-лесно и за тези ,които разглеждат профила ти.Например аз съм харесал портрет направен от лицето Х,влизам му в профила,но искам да разгледам само портретите направени от него....да ама лицето има 120 снимки от които само 20 портрета,което означава, че аз трябва да прехвърля 12 стр. снимки с пейзажи,Коледа в Хонолулу и други такива за да видя това което ме интересува.Ако са подредени в папки просто ще влеза в папка "Портрети".
Не разбирам много от тез работи и не знам дали е трудно или лесно осъществимо,но определено мисля че за всички нас ще е по-организирано така.
|
|