Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Falshifitsirane na broya na poseshteniyata
Автор: msld   
Дата:   14-10-03 16:06

niakoi promenia broya na poseshteniyata v sayta photo.cult.bg,napravo gi falshifitsira - snoshti moya snimka imashe okolo 600 poseshteniya,a v momenta sa padnali na 363 - kak stava taya rabota?napisah mail na torbalan i chakam otgovora mu...

Отговори на това съобщение
 Re: Falshifitsirane na broya na poseshteniyata
Автор: J0R0   
Дата:   14-10-03 16:14

Ами, напиши им в техния форум. В spottown.com
Макар, че и там едва ли ще ти кажат. Там администраторите са едни, а в култа - други.
Но ние тук пък съвсем не знаем какво става в тия два сайта.
Единственото което мога да кажа е, че снимките ти са атрактивни и вероятно ги гледат много хора.
...........
Да, погледнах и аз там сега. И на мен не ми е много ясно как една снимка може да има 14 посещения и 25 мнениия, ама... това си е явно някаква политика на сайта.

Публикацията е редактирана (14-10-03 16:32)

Автор: GuruMMX   
Дата:   14-10-03 20:34

daj link kum snimkata si de... kude e publikuvana??? tuk ili na culta???

Автор: Alice   
Дата:   14-10-03 21:17

GuruMMX, ama i ti edni vaprosi zadavash. Haide opitai se da se setish sam. Joker trebe li ti?

отговора е прост....
Автор: mmmnov   
Дата:   14-10-03 21:40

левента стои и клика на една и съща снимка за да натрупа точки и да я избута напред...
като ми омръзне да го гледам - минавам и трия посещенията, които той е навъртял...
това обяснява защо има ту 600 ту нула посещения....като гледам как вървят нещата ще трябва да взема мерки кликанията от неговия компютър да не се броят...

посещенията се броят от няколко дни, тъй че снимки от преди седмица и повече имат обикновено нула посещения...просто тогава не съм ги броил.

а тук регистриах друг ник, защото с ТОРБАЛАН не успях да се логна...някой май ми го е забранил...

Автор: sas   
Дата:   14-10-03 22:42

Torbalane, Torbalane :)))
Не драматизирай, моля те като си за пенсия, че и паролата за акаунта си си забравил [smilie7] [smilie7]
Земи кажи на моя мейл каква парола искаш, защото като гледам имаш активен акаунт. С имейл в bultemp си го регнал, ама не си знаеш паролата.

Айде чакам те.[beer] [beer]

Автор: msld   
Дата:   14-10-03 23:36

torbalane tova e obiasnenie za naivnitsi,razpraviay gi na dechitsata!

Alice. ej tuk sum ti otgovoril na zapitvaneto:
Автор: GuruMMX   
Дата:   15-10-03 00:26

http://spottown.com/photoforum/discussion.php?def=1&root=15294&post=15309

Автор: boni   
Дата:   15-10-03 01:22

Мисля ,че това са глупости.

Автор: J0R0   
Дата:   15-10-03 10:16

То е ясно, че каквото и да кажа - все едно ще е.
Но все пак ще кажа.

1. Наистина се смях от сърце като видях снимката със зайчето на първо място с 2600 посещения, дори се разписах под нея, дадох и препоръка и я пратих на още десетина човека да я видят. Обаче идеята за кликанията по цял ден е доста абсурдна. Имам доста други задължения от това да кликам от сутрин до вечер по снимки.
2. Моето IP е фиксирано (не се променя), тъй като съм на ЛАН връзка. Ако аз съм му проблема на култа, то най-лесно е Торбалан да забрани достъпа на моето ИП и да си реши проблема. Според мен проблемите на култа са доста по-други, но не ми е работа да ги обсъждам.

3. ТОРБАЛАНЕЕЕЕЕ! Никой не ти е забранявал достъпа до сайта, профилът си ти стои.

първа  назад  1     всички  напред  последна