Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 НЛО?
Автор: pulse   
Дата:   01-03-04 02:22

Здравейте,
в събота имаше интересни облаци над София и щракнах нялколко снимки от терсата(просто така, без художествени претенции[cool] ) Сега като ги разгледах видях нещо странно:

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/sizt5872.JPG
http://server6.uploadit.org/files/pulses-nlo1.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/miza5652.JPG
http://server6.uploadit.org/files/pulses-nlo2.jpg

На какво ви прилича това? Аз мисля, че е самолет, обаче...[smilie22]

Не съм пипал нищо по снимката освен рисайз. Не бих си позволил да ви занимавам с монтажи и да ви губя времето по този начин.

Отговори на това съобщение
 Re: НЛО?
Автор: GuruMMX   
Дата:   01-03-04 02:27

uhaaa, kuv cvjat :) napravi si e art hehe

a tva letjashtoto e ftichka :) kvo tolkova mu se chudish???

Автор: boni   
Дата:   01-03-04 02:29

Ili nasekomo .

Автор: pulse   
Дата:   01-03-04 02:36

Аз затова питам, за пръв път нещо такова имам в кадър :)

С много крила ми се вижда ... за птичка [smilie8]

...иначе малко ме поуспокоихте [smilie3] [smilie24]

Автор: shutter   
Дата:   04-03-04 16:55

Towa e Nils Holgerson i letiastia gysok!!!

Автор: al4en   
Дата:   04-03-04 20:29

spored mene tova e F16 noviyat model,suvsem seriozno!!!
nato ni sledi!!
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Автор: dyulgerov   
Дата:   04-03-04 21:03

По принцип се занимавам с авиация и ако ми обясниш това нещо как летеше, мога да ти кажа дали си видял самолет, птичка, НЛО или квото там:) Ама лично аз се съмнявам да е самолет. Такива форми имат американските самолети от ново поколение - F-22, F35...а тях над България скоро няма да е възможно да ги види човек[smile]

Автор: Smahi   
Дата:   04-03-04 23:08

eeeeee .... moje da ne e ni6to interestno ama .. s takiwa snimki se razkriwat razni ne6ta.na men mi stana interestno.6te se radwam da wida kwo 6te kajat po-ompetentnite hora.dano da izlezne ne6to po-interestno.:))))) "istinata e nqkyde tam"

Автор: Lyubie   
Дата:   05-03-04 09:22

Очевидно е насекомо. Дори антените му се виждат.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   05-03-04 10:34

МРУ или МТУ е:) Даже му се виждат нескопосаните джигипляктори, неумело демаскирани във кумуфлаж на врабче..което говори че изобретателят му не си е показвал носа над повърхността доста петилетки, и е загубил представа за реалността.
Защо не го фрасна, да му вземеш микрокамерата с маса пиксели?[smilie25]
Веднъж до мен се катапултира едно подобно с трясък..но се указа за жалост само спукан метеобалон-сонда (от тези, де ги пускат всеки ден от ХМС-то)..без камера, само един фототранзистор бях на далавера.[smilie8]

Автор: Smahi   
Дата:   05-03-04 11:55

eeeeeeeee......eheheeeeeeee.....gotino

Автор: just_me   
Дата:   05-03-04 13:23

на мен ми се виждат интересни тези снимки и тезата за НЛО,защото вярвам в такива работи[smilie5] нещото на снимката наистина прилича малко на птица обаче не е ли малко височко за птиченце.на мен по -скоро ми прилича на хеликоптер ,защото за самолет е доста странно изглеждащо, и жсе пак защо да не е НЛО.имам една снимка(не е правена от мен,а от баща ми преди време),на която се вижда някакъв неиндентифициран летящ обект.ще я кача пък вие ми кажете какво птиченце е това[smilie10]

Автор: al4en   
Дата:   05-03-04 15:35

enelo enelo si e tova!!:)) just_me ka4vay go:))

Автор: BoneCollector   
Дата:   06-03-04 18:00

Даа, давай, just_me, и аз съм фен на "The X Files" :)

Дата:   09-03-04 23:03

С голямо съжаление ще ви съобщя ,че май ще ви разочаровам със снимките на НЛО ,за които споменах по горе,защото като видях каква снимка има предвид баща ми ,се оказа че това на нея си е просто едно петно - дефект,получен при проявяване на снимките.[smilie8] Единственото интересно около тази снимка е ,че петното има фотмата на ракета или някакъв боен самолет и се е появило на малко необичайно място.Необичайно,защото и на други снимки от същата серия има подобни петна,но те са под формата на някаква сянка и са в близост до обекта,който е сниман(в случая един човек).А пък въпросното петно заради което пиша тези романи[smilie5] се рее някъде из близката далечина зад снимания човек.Но няма значение.Ако изобщо можахте да разберете нещо от всичко това ,което изписах току що,аз все пак ще кача снимката,за да я видите,но едва ли ще ви заинтригува.А ако не сте разбрали нищо от моите многословни обяснения,не си тормозете главите с това,нищо няма да изпуснете.[smilie10]

Дата:   09-03-04 23:16

Обаче горя от желание да споделя с вас още нещо свързано с НЛО.Преди около месец и половина - два имаше един що годе слънчев ден,който беше доста студеничък разбира се,но небето беше безоблачно.Имаше един единствен облак ,който беше с формата на летяща чиния,точно такава,каквито ги рисуват по филмчетата.Стори ми се странно и интересно да стои този облак съвсем самичък на това ясно и слънчево небе и да има точно тази мистериозна форма[smilie25].И съм сигурна,че не бях единствената,която го беше забелязала и която го беше сметнала за странен,защото тия дни видях снимка някъде из интернет на същия този облак или поне на някой ,който имаше същата форма,като този който видях.Много съжалявам ,че нямах фотоапарат с мен тогава,за да ви го покажа сега.Сигурно ви отегчих вече с глупости според някои ,но...."Истината е някъде там!!![smilie10] "

Автор: junior   
Дата:   09-03-04 23:37

за да те успокоя и аз го видях, а по-късно видях и снимка във форума... ако се разтърсиш наоколо ще я откриеш...

Автор: plam   
Дата:   10-03-04 07:35

този странен облак наистина стоя прекалено дълго над София - и аз се чудех дали да не се връщам за техника

Публикацията е редактирана (10-03-04 09:30)

Автор: Mesechina   
Дата:   10-03-04 18:34

Преди няколо месеца, може и година, видях подобно нещо. Слънчев ден, облак с формата на летяща чиния, само че небето не беше съвсем безоблачно.По него бягаха съвсем дребни, бели облачета, а на техния фон стоеше ТОЙ - огромен облак с формата на летяща чиния с достолепна неподвижност и в цветовете на дъгата.
Спомням си, че го наблюдавах дълго, докато отидох пеша от НДК до пазара "Иван Вазов" и се чудех как е възможно единствено този странник да не се движи.
Естествено аз също не носех фотоапарата си с мен.(Както не веднъж се случва)

Дали пък не е бил същия?

Дата:   10-03-04 19:29

Изкзването ми може да прозчучи като от някой виц, ама ...

Туй ващо нищо не е !

Аз пък не мога дар азбера какво е ставало в неделя.Оказва се, че аз си мисля, че съм се прибрал и съм излязал от дома (прибрах се за 10-15 мин) около 17:30. Файловете на компютъра го потвърждават.Приятелите ми - също.Странното обаче е, че наще ми казват, че съмсе прибрал и съм излязъл около 16 - 16:30 .Те вярват, че е така, защото "Всяка Неделя" не е било започнало още, когато съм излязъл.И сега още се чудя какво става ...
А приятелите ми потвърждават моята версия.Но за какво пък биха ме лъгали наще ...

А онзи ден такава паранойка ме беше подгонила, че ...

Автор: junior   
Дата:   10-03-04 19:51

файловете могат да бъдат с грешен час (или от фотоапарата или от компютъра)...

Дата:   10-03-04 22:18

Да, но часовника на компютъра ми е верен.На апарата също.Т.е. става въпрос за неточност от порядъка на ~5 мин., а не чак 2 часа.И след това ако е така, защо приятеля, който ми се обади, после като го питах ми каза, че ми е звъннал около 17:45 ? А и на центъра срещнах една приятелка.Тя пък като я питах на другия ден ми каза, че със сигурност е било след 17:30 , защото тогава й била срещата ...

Автор: carl_cox   
Дата:   11-03-04 17:29

prili4a na "TAINITE DNEVNICI NA NLO)..;0

Публикацията е редактирана (11-03-04 17:30)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-03-04 17:44

Гаси парадокса!!! Аз за 1 час до Самоков не мога да стигна...а ти в орбита даже!!! Да не е "парадокса на близнаците?". Да не са искали да ти задигнат апарата?...пък по "Всяка неделя" точно за НЛО говореха.
BoneCollector - като бях на твоите години, и аз за НЛО мислех, че те са ни поставили тука. Сега мисля, че ако са ни поставили те - кои пък тях е поставил!?! Изобщо, избягвам да мисля по тоя въпрос вече, или че сме им интересни за изследване отблизо...но иначе може и да ги има. Онзи руснак беше нормален, и най-сериозно говореше за деиствителни случаи от авиацията им.

Дата:   11-03-04 20:49

Не знам за руснака им, но след като сега ми каза за това, че по ВН са говорели за НЛО и ...

То и аз се мислех за нормален, ама ...

Какъв парадокс на близнаците ? М/у другото аз нямам нито братя, нито сестри.

И кой да е искал да ми задигне апарата ???

първа  назад  1  2     всички  напред  последна