Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 samsung digimax370
Автор: qroslaw   
Дата:   13-12-04 16:55

Imam problem sus samsung digimax370, a po-to4no pri ve4erno snimane se poqvqvat petna ili po-skoro to4ki po cqlata snimka, edni mi ka3vat 4e e slaba svetkavicata a drugi 4e e povreden[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: samsung digimax370
Автор: boni   
Дата:   13-12-04 16:56

Дай пример,покажи снимка.Вероятно става въпрос за стандартния шум при висока чувствителност,но без да покажеш няма как да ти кажем

Дата:   13-12-04 17:19

neznaq kak da vi q pokaja, ili moje bi na imeila

Автор: Poshtarov   
Дата:   13-12-04 20:14

Нормално е. Това се нарича шум. Много е вероятно да имаш и мъртви пиксели, което също е нормално за твоя апарат. Купи си по-добър.

Автор: jorkata80   
Дата:   13-12-04 20:50

S takuv snimah predi i tova se polu4ava po4ti vinagi,osobeno ako nyama koi znae kakvo osvetlenie[smilie2] Malko pomaga ako poiz4isti6 obektiva,no ina4e tova si e ba6 6UM.Kvo da se prai,ako moje6 vzemi si po-hubav,ako ne-snimai,dokato ne mu izsmu4e6 vsi4ki funkcii(nai-vajnata spored men e MEASSURE/SHOOTING)i posle misli za nov.A ina4e pravi hubavo makro na estestvena svetlina s pove4ko slunce[smile] Uspeh!!!

Дата:   14-12-04 10:48

Blagodarq ti za informaciqta i iskam da te popitam kakvo e MEASSURE/SHOOTING mislq 4e go nqmam no ako go imam kude da go namerq?

Автор: jorkata80   
Дата:   15-12-04 23:10

Sorry,4e se zabavih[smilie2] A i sum sburkal-pi6at se measure/shutter,no kakto i da e.Tova moje6 da go otkrie6 tam kudeto sa nastroikite na white balance/te za za slun4evo vreme,za obla4no,za svetlina ot obiknovena kru6ka i t.n.Ta to4no tam,nai-v lyavo se namira edin simvol i kogato go izbere6 nego,a ne nyakoi ot po-gornite,togava moje6 da pravi6 nastroikite na white balance ru4no/custom/-tova e measure/shutter.A tova stava kato vzeme6 edin byal list hartiya inaso4i6 obektiva kum nego.Togava natiska6 butona s koito snima6-shotter/v rejim measure/shotter/i po tozi na4in nastroiva6 white balance ru4no,spored nali4nite izto4nici na svetlina.Opitai i 6te me razbere6 po-dobre[smilie3] A su6to sum na4inae6t i tova naskoro mi go obyasniha,a to e izklyu4itelno vajno.POlzvam i knikata kum aparata,ako ya ima6,ottam su6to moje da se nau4at tezi ne6ta.Uspeh!!![smile] [shtrak]

Дата:   17-12-04 10:55

Blagodarq ti mnogo, 6te opitam i se nadqvam da uspeq

Автор: deeP   
Дата:   29-12-04 14:10

И аз съм със DIGIMAX370. Купих го преди броени дни. Общо взето съм доволен ама вътре прави малко тъмни снимки-явно светкавицата му е слабичка. Освен това цветовете са твърде силни, опитах да бъзикна RGB-то, но няма голям ефект. Някой може ли да даде някакъв съвет!

Автор: lubo1972   
Дата:   29-12-04 15:58

Опитай с whitebalance, може и да ти хареса повече на някоя друга настройка, различна от auto :-). Иначе си прави тъмни снимки на изкуствено осветление и това е. Май има проблем със синхронизацията. Ама тва Бони требе да каже ;-) И дали няма някъв firmware дето да пооправи нещата.

Автор: deeP   
Дата:   03-01-05 10:04

za mnogo godini i za mnogo gotini snimki na vsi4ki![shtrak] [beer]
bae i s whitebalance opitvah (dori na custom), ama ne moga da namalia cvetovete i tova si e. Iavno ste 4akame da doide proletta 4e da snimame pove4e navunka- pone stavat po-svetli i realni snimki![smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна