Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За фотографията....
Автор: Brummaker   
Дата:   13-12-04 15:39

Нещо, което е написано малко комерсиално, но и има какво да се научи :

http://www.kenrockwell.com/tech/howtor.htm

[beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: За фотографията....
Автор: jimmy   
Дата:   13-12-04 15:43

Тоя иначе е турбо смешник...Щом препоръчва като най-добра комбинация за D70 12-24 + 28-200...по път и над път го псуват.[smilie5]

Дата:   13-12-04 15:47

Джими,
аз не бих го нарекъл смешник [smilie3]
Малко комерсиален - да /то пък и кой не е така ?!/, но относно комбинацията, която препоръчва: мисля 100% че е прав [smilie24]

/ с едно изключение: не 80-200 , а 70-200 [smilie5] /

[smile]

Публикацията е редактирана (13-12-04 15:51)

Дата:   13-12-04 15:51

Ами добре, щом е прав, прав е - няма да спорим сега, важното е да има мазало.

Пък и аз съм спокоен, щом той е казал че Д2Х (още преди да е излязал) не струва спрямо Д70 - значи всичко е наред. [smile]

Иначе има и смислени неща...

/какво 80-200 70-200, човека вика 28-200/

Публикацията е редактирана (13-12-04 15:52)

Дата:   13-12-04 15:55

Джими, прочети всичко внимателно [smilie24]

Убеден съм че тази статия отговаря на 90% от "споровете" тук на темата фотография [smilie24] [smilie24]

И всеки ще извлече по нещо за себе си [beer]

Дата:   13-12-04 15:58

Аааа, за тая статия нищо не съм казал [smilie24] [beer]

Автор: thor   
Дата:   13-12-04 16:21

хехе Brum.....[smilie6]
тоя е роден в някоя фабрика дето произвеждат Nikon-и ..[smilie6]
[smilie7]

Дата:   13-12-04 16:32

бе и аз това казвам [smilie24]

но като се абстрахира човек от марката - има доста верни неща, които е драснал за фотографията като как щото човек да си "вдигне нивото" [smile]

Автор: explorer   
Дата:   13-12-04 16:33

Хе-хе, с него сме снимали едни и същи неща, ама неговите са по-шарени (дебнал е гада залезите за по-драматична светлина, и според мен даже малко е пипал във фотошопа)[smilie5] :

http://www.kenrockwell.com/lajolla/delmar.htm

https://photo-forum.net/i/64181&USER_ID=4752

http://www.kenrockwell.com/lajolla/skids.htm

https://photo-forum.net/i/64338&USER_ID=4752

Публикацията е редактирана (14-12-04 01:54)

Дата:   13-12-04 16:53

Абе Тор-е,

ти така и не ми каза как го правиш този номер: всичко "хващаш" в тоя /а предполагам това не е единственото място хе хе/ форум [smilie3]

Шапка ти свалям, да знаеш [smilie25]

Дата:   13-12-04 17:12

Brum ..изпомежду паузите ..гледам и по екрана и кото фана фана .. [smilie6] колкото повече,толкова повече ,а между другото ако твоя човек не е тръгнал още за голямата ябълка ,да не се набутва директно в B&H да пазари (ако смятате там да пазарите де ) ..има и доста по евтини край него магазини и ще годе сериозни ,но все пак ти си решаваш де с B&H не рискуваш поне ...[smilie6]

Дата:   13-12-04 17:21

Тор-е [beer]

Мерси за съветите, но нещата вече са в пазарската чанта и скоро тръгват за дома [smilie5]

Next time де'т се вика: абе ти нема ли си идваш бей [smilie6] Скоро ще падне снега и требе ъ видиме със ските ко шъ съ праи...[smilie3]

Дата:   13-12-04 17:27

ми нема , то и тука си има сняг за износ ..[smilie6] и ски [smilie6] иначе на морето е най убаво от първите дни на юни нататъка ..[smilie6] а пък и май месец е върха [smilie24] точно като започне да се размирисва на зеленина ..ех ..[smilie24] [smilie6]

Дата:   13-12-04 17:31

уф..забравих, че и в Квебек има снежец [smilie3]

е, тогава лятото [smilie24]

ама не се тревожи де-то ще има избори и може да праснат една амнистийка, та всичкото народ да се поприбере , че не останахме хе хе

[beer]

Дата:   13-12-04 17:39

има нещо такова ..с амнистийката ,абе България природата си е върха и с амнистия или без ,се връщаме [smilie24] хехе друго си е да зацвърчат рибоците и мидоците на ламарината ,надвечер на брега ... особенно на устието на ропотамо ..хехехехейййй звезди , небе .. и снимки [shtrak] [smilie24] [smilie6]
[beer] [beer] [beer]
[beer] [beer]

Дата:   13-12-04 17:44

[smilie24]

Автор: stoevmobile   
Дата:   14-12-04 00:05

кви снимки, онуй на ламаринтата си стига, с лимончета.. и да има някой да гони комарите..

Автор: labrax   
Дата:   14-12-04 01:00

Това на устието на Ропотамо май ще го забравиш- инспектори от РИОС гонят народа, приватизатори заграждат Аркутино и т.н.
Кат беше резиденция на б. Тодор май по-лесно се ходеше там. Не знам откога не си си идвал тука, но със строежите е**** мамата на пейзажа по южния бряг. И всеки, разбира се, първо си прави ограда, за да не могат некви навлеци да "му" плажуват на морето.

Дата:   14-12-04 01:26

е много отдавна не съм го правил на ропотамо естествено [smilie7] от ропотамо ще си останат май само спомените щом казваш ,а колкото до цвърчащите морски магии по ламарините сме ги правили от отманлиии дооо резово ,и по скалите и по плажовете ,така че който има желание намира ...[smilie6] а по тошево време не си спомням да е имало някакви забрани по плажа на устието на ропотамо..абе надали е толкова страшно ,пък и по тия морски селца и градчета надолу на юг колко съученици и приятели имам [smilie24] винаги ще се намери местенце за едно огънче на брега на морето ,пък ако трябва ще си купим няколко метра плажна ивица да си печем там рибоците ...[smilie5] [smilie5] [smilie5] или ше си купим един инспектор де..[smilie6]

Автор: Travis   
Дата:   14-12-04 01:34

Obshtoto m/u Ken i tia deto go pluiat e che niama nishto obshto.

Дата:   14-12-04 01:39

никой не го плюе бе Travis ,напротив много неща ми харесват в сайта му ,на мен не ми харесва че не е обективен когато става въпрос за други марки освен Nikon ,просто е прекалено пристрастен ,за това и не всеки е длъжен му се хареса всичко ,което пише той ...[smilie6]

Автор: lucky   
Дата:   14-12-04 07:49

kuklata Ken na da6teria mi e po istinska ot toia sme6nik...
Thor,zabeliaza li kakvo viene ima za svalenata zena na D2H.......[smilie9] [smilie10]

Дата:   15-12-04 11:27

Пичове, този е, както някой каза горе, роден във фабрика на Никон [smile] ,

обаче има неща, които, ако човек знае как да чете - ще ги осмисли. [smilie24]

Иначе, аз бих му кракнал сайта и бих сменил Никон с Канон - ей така, за спорта, щото само такива като него могат да ме накарат никога да не си купя нещо Никон [smilie6]

Ама гот звучи: не се притеснявайте, за парите, дето ще си купите апарат, за по-ефтинко, наемете ме мен, не се стеснявайте-пишете [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна