Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 anonimnite !?!??!?
Автор: ejko   
Дата:   13-12-04 12:49

Ne moga da razbera za6to ve4e na hiliadi mesta i po4ti na vsiaka 20-ta snimka niakoi se oplakva ot "anonimnite"!!!
Viarno e, 4e niakoi anonimen da te napsuva e tupo, no ako kaje, 4e snimkata mu haresva ili pak da predloji kritika...tova e hubavo, za6to togava pak go pluem???!!!!
Na vseki sait po sveta edno ot nai vajnite kriterii e kolko hora go pose6tavat dnevno, nazavisimo dali sa prezidenta na niakoe art drujestvo ili Hasan ot Fakulteto!!! Az li4no ako ne iskah da moga da 4uia va6te kritiki za men niama6e da se registriram i da glasuvam no bih pisal kato anonimen! 4lenstvoto e za tozi, koito iska da si pokaje snimkite ili da pogovori s vas, no za6to ako ne si 4len da niama6 pravo na mnenie!!!!????
Ne e lo6o da si anonimen, no da ima6 mnenie...... dori e po hubavo ot tova da si 4len i da niama6!!!!

p.s. az daje ne mislia, 4e da si 4len e hubavo, dori e obidno.... prosto asotziativnoto mislene mi igrae igri:))))

Отговори на това съобщение
 Re: anonimnite !?!??!?
Автор: sagittarius   
Дата:   13-12-04 13:26

Каква е разликата между това, да си анонимен с мнение и това, да не смееш да застанеш зад мнението си? В колко постинги на анонимни видя конструктивна критика от която можеш да научиш нещо? Сравни със злобните и язвителни забележки, зле прикритата ирония и обидите в прав текст. Ако си "новобранец" и не разбираш добре критиката, която си получил, на кого ще се довериш? На анонимен или на някой, чиито снимки можеш да видиш и да прецениш що за човек/творец е?

Автор: explorer   
Дата:   13-12-04 13:34

Администраторите на сайта предвидливо са предоставили възможност фотографа сам да избира дали иска анонимни коментари или не (яд ме е че късно открих тази опция, хе-хе). Щеше да е още по-добре ако можеше да се забранява за всяка снимка поотделно, защото нямам нищо против анонимници да коментират повечето снимки, но ми писна разни чекиджии (с извинение) да се изхвърлят под фотографиите с еротичен елемент (напр. "Nou cherna taa tatarka bre" и други подобни простотии).

Автор: sagittarius   
Дата:   13-12-04 13:46

И това не решава докрай проблема ...

първа  назад  1     всички  напред  последна