Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PC bez dds?
Автор: render   
Дата:   11-12-04 14:00

niakoi moje li da mi preporacha kade moga da kupia nowo PC bez dds..niakoia firmica koiato znaete che predlaga.. i da sa gore dolu izgodni cenite..

Публикацията е редактирана (11-12-04 14:00)

Отговори на това съобщение
 Re: PC bez dds?
Автор: mikele   
Дата:   11-12-04 14:03

PC moje ma bez monitora toj nqma nachin da e bez DDS

Дата:   11-12-04 14:09

da be...i bez mishka...kaji :)

Автор: snooper   
Дата:   11-12-04 14:28

shhhh, alouuuu - PC foruma, kato se mestite nasam pone predupredete da vi napravim kafence, a ?

Дата:   11-12-04 15:43

kefish me priateliu! po princip mnogo hareswam hora kato teb.Te zadaljitelno triabwa da se drazniat ot neshto. otwariat si forumcheto, chetat temite i se chudiat kyde to4no da izleiat gnewa si. S izkliuchitelno izostreno chuwstwo za sprawedliwost. Bylgaria ima nujda ot hora kato teb pi4. za da se oprawim triabwa da zapo4nem ot drebnite neshta. Kak taka shte se habi serverno prostranstwo za wyprosi kato tozi. Shtom e photo-forum triabwa da se obsajdat samo temi swarzani s fotografiata...mnogo dobre. Prodaljawai da wsiawash sprawedliwost navred.
az zasramen se ottegliam...

Автор: snooper   
Дата:   11-12-04 16:05

Ne se korkai, dnes mai mi e i kofti den, tribvashe da ti go kaja malko po-priatelski i kulturno, no mai ne go napravih taka [smilie5]

Vse pak razbra za kakvo stava duma de, a za tova, che triabvat takiva hora v Bulgaria - ami az za tova tvardo sam reshil da ostna tuk, e ne samo za tova de [smilie18] [beer]

Автор: murnau   
Дата:   11-12-04 16:07

render, ne sa prai ne interesen
basi ima dir.bg za taja rabota, clubs...

Дата:   11-12-04 16:27

idi se registrirai tam i mi dai parolata..az niamam sili...oswen towa ne wiarwam na onia kopeleta tam. a tuka se niakoi bi mi kazal. ama kato gledam wse oshte ne e stanalo taka che nakraia moje i da posledwam syweta ti

Автор: trap   
Дата:   11-12-04 16:44

Render: Аз мога да ти намеря. Пиши какво ти трябва защото не всичко може да се намери без ДДС.
Микеле: Кой те излъга, че не може да се намерят и монитори без а?
e-mail za vrazka: hmm3@mail.bg

първа  назад  1     всички  напред  последна