Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Aman ot izmami!!! ( Za Ivan_A)
Автор: Angelcho   
Дата:   14-10-03 18:13

Ne moga da razbera kak za edna nost snimkite na Ivan_A se okazaha izvednaz na parva stranica a predi tova povecheto ot tjah bjaha na dosta po-zadni pozicii. Dali zastoto nablizava datata za nagradi?!
V sastoto vreme snimki s po nad 20 glasa koito bjaha na parva stranica se okazha na sled 6,7!

Ivane bi li go objasnil tozi fenomen molja, ili ne znaesh za kakvo stava vapros...

Отговори на това съобщение
 Re: Aman ot izmami!!! ( Za Ivan_A)
Автор: milen   
Дата:   14-10-03 18:19

be pich, ako ne si zabelqzal, te sedqt tam ot dosta vreme (vsashnost ne se znae kolko e prodaljila noshta...)

Автор: GuruMMX   
Дата:   14-10-03 18:36

ne obicham da prikazvam s hora, koito polzvat umalitelna forma v imeto si(nick-a) ama shte kaja da si otvarjash povechko ochichkite he he

i nedej da prikazvash gluposti.

Snimkite sa tam ot predi ti da zapochnesh da pisatelstvash tuk.

ima si nachin za ocenjavane i ako te murzi nedej da go pravish. Ako puk iskahs da izleesh chuvstvata si sreshtu njakoi snimki davaj.. pomni che ako prekaljavash s edinicite obache shte budat pozatriti .. taka che..

Автор: Angelcho   
Дата:   14-10-03 18:45

V interes na istinata ne sam glasuval ot 1 mesec. Ne smjatam i da glasuvam no gledam kak se dvizat nestata.
Ne me interesuva stom ste reshili da ste debelooki, no az tarsih specialno tezi znimki koito bjaha predi 30 chasa - predi da badat udareni i gi namerih preteni na po stranici s po dve cifri.
Kakto i da e - zabivajte se kolkoto si stete. Vash si problem.

Автор: GuruMMX   
Дата:   14-10-03 19:00

ha ha

ti hem ne shtesh da glasuvash, hem plachesh..
mi glasuvaj be chovek...

.... i kato glasuvash za neshto tova znachi che si davash skromnoto mnenie po vuprosa a ne zabivash nikoj...

javno predi mesec samo si 'zabival' edinichki.. he he

taka li e?

Автор: Ivan_A   
Дата:   14-10-03 19:26

Май трябва да се оправдавам?!

Ами не знам какво имаш предвид! Нормално е в първите часове след качване на добри снимки,каквито тук има много, след получаване на първите няколко отлични/мн.добри оценки, те да са начело. С течение на времето, с натрупване на гласове - нещата се променят. Такива са правилата ...
И ако се чувствам "виновен" за нещо, то е от самото начало - това е, че имам толкова повече ОПИТ във фотографията, в участието в КОНКУРСИ от болшинството от вас, че ми е неудобно да се състезавам!
Обърни внимание, казвам повече ОПИТ, а не, че съм ПО-ДОБЪР от ВАС! А заслужавате да има някой с опит! Защото наградата е само една - за един, а за повечето ще остане опита, поуката и ... удоволствието от тази форма на общуване, от фотографията, от наученото ...
НО последните пет изброени неща се отнасят за ТЕЗИ, КОИТО ГИ ЖЕЛАЯТ...

От всички участници във форума мисля, че познавам само двама.

Мои близки и колеги могат, но не са гласували за мен.

Ако е необходимо, мога и още "оправдания"...

Автор: sas   
Дата:   14-10-03 22:48

Нормално е като се качи нова снимка ,на която някой пише 6 да отиде на 1во място, също е нормално и като получи 3 след това с оценка 4,5 да падне нс страници с две цифри...

Споко бе човек.

Точно с набелязаните от теб снимки на Иван_a проблем не е и имало...[smilie24]

Автор: msld   
Дата:   14-10-03 22:54

ivane,ne obrashtay vnimanie na nedobrojelateli,snimkite ti sa ok!

Автор: milen   
Дата:   14-10-03 23:58

tova mi mqza kato na oniq vic za 2-mata impresionisti deto cqla nosht risuvali izgreva, i po izgrev ediniq otishal do prozoreca, nadniknal prez shtorite i vidql super qk izkrev, i otbalqzva otvraten- basi kicha. [smilie18]
Taka i az v dneshno vreme izbqgvam peizajite. Po- skoro ako trqbva da se nakefq na takova neshto(vav vid na fotografiq) mi se shte da go snimam ili na Sinar, ako ne, to pone na roll.
Aide za mnogo biri!!![beer] [beer] [beer]

Автор: misho   
Дата:   15-10-03 14:17

Абе Иване, извинявай че така се обръщам към теб, макар че не се познаваме лично, те познавам чрез фотосите ти, гледай нагоре и напред, не се оправдавай пред някакъв ангелчо, аз дори и снимки не съм виждал негови, сори, но нека се уважаваме. Добре е всеки сам да си знае нивото и да няма излишни претенции. Може да е някой кадърен фотограф но тона с който излиза ме подразни!

Автор: r_popov   
Дата:   15-10-03 14:44

Re: Ivan_A: Прегледах всички твои снимки и определено мога да кажа, че има много, много добри попадения. Браво. Не мисля, че си заслужава да отделяш време и да се извиняваш. В крайна сметка Сас може да отговори на обвиненията на Ангелчо и ако има некоректно гласуване за даден автор или снимка може да го обяви тук, във форума.
Re: Angelcho: Препоръчвам ти да разгледаш снимките на Иван_А, аз поне останах доволен от това което видях. Мисля, че повечето снимки заслужено са с относително висок рейтинг.
[beer]

Автор: Mick   
Дата:   15-10-03 17:06

...abe mai...pishesh predi da 4etesh...?
..q vzemi i napravi obratnoto...i drugo shte razpravqsh..."angelcho"..

първа  назад  1     всички  напред  последна