Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Knigite i spisaniata za photo v America
Автор: TK3C-Pyce   
Дата:   08-12-04 18:19

Onzi den se zabih v edna knijarnica i porazgledah kakvo se prodava svarzano s fotografiata.
Spisaniata biaha v izobilie.
Niakoi ot tiah ne struvaha kato sadarjanie mnogo-mnogo,a biaga po skoro reklamni.
No imashe takiva deto biaha gotini.
Imashe edno spisanie B&W samo za cherno biala fotografia,vatre snimki i tehniki ot pone 50godini do nashi dni
Imashe pokazani snimki ot pone prez 10 godini i si stoiat savsem aktualno i dnes.

Knigite:
Tam veshe beshe madness ot kef.
Osven obiknovennite knigi za fotografia imashe niakolko deto biaha uchebnici napravo.
Edna ot knigite beshe 60$ na niakav tip deto snima za modnite spisania na America.
Tazi kniga mi vze akala
Zaglavieto i beshe neshto to roda "Kak da snimame na Manual"
Palno raznishtvane na aparata po vreme na snimki.
Edna i sashta snimka snimana po niakolko razlichni nachina i saotvetno efekta ot tova.
Pochti vsichki primeri biaha s lenta snimani,Agfachrome,Ektachrome i drugi takiva.
Knigata e unikalna,60$ mnogo mi se vidiaha da davam,makar che az za gluposti mnogo poveche davam,che i za cigari daje :)
No ako se navia da kupia knigata ste skaniram i se pusna stranici ot nea tuka

Отговори на това съобщение
 Re: Knigite i spisaniata za photo v America
Автор: koceto   
Дата:   08-12-04 18:33

според мен си заслужава да се купи.като знам че и аз давам по 25-30лв за цигари...и като се замисля колко ленти са това на месец....

Автор: Grandpa   
Дата:   08-12-04 18:39

Da be, taka e. Ama kato otkazhesh cigarite i pochvash da harchish oshte poveche, shtoto za vsqka pokupka si vikash - "mi az tiq pari inache gi davah za cigari...pochti". I vsqko neshto za koeto se chudish go opavdavash po tozi nachin [smilie5]

Автор: koceto   
Дата:   08-12-04 18:47

да това с оправданието е вярно

Автор: nanapak   
Дата:   09-12-04 14:41

ТКЗС, купувай и не се замисляй! Последния албум на Битесних, който в Амазон беше м/у 20 и 30, си го купих в София за 85 лева. Не съжалявам нито грам, макар че това ми е четвърт заплата. Предполагам, че си на повече от 240 месечно, купувай, без да се чудиш!!! [smilie25] [smilie24]
А цигарите - това е само пепел по негативите и замълсяване на оптиката, да не говорим за издуханите на вятъра пари! [smilie19]

Автор: TK3C-Pyce   
Дата:   09-12-04 15:53

nanapak mnogo mislia za tazi kniga,takova neshto ne sum vijdal.
Iska mi se ako q kupia da q skaniram i da pusna tuka,samo che sa mnogo stranici.
Daite idea kak da da poblikuvam skaniranite stranici,taka che da napravia neshto kato online-izdanie.
Taka tezi deto ste v Bg da moje da polzvate infoto

Автор: asahi   
Дата:   09-12-04 15:57

Публикувай ги в ПДФ формат.

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-12-04 22:22

[smilie24] [smilie24]

Автор: Poshtarov   
Дата:   10-12-04 10:05

TK3C-Pyce, ако направиш това, признавам те! Благородна постъпка. Браво!

първа  назад  1     всички  напред  последна