Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Film
Автор: Travis   
Дата:   08-12-04 20:52

Preporachaite mi cveten 35mm film za mnogo niski (no ne noishtni) exposicii - sled zalez, ogan, sniag...koito da ima detaili v senkite.

50-100 ISO sa mi bavni...triabva mi neshto 200-400 s goliam diapazon.

Merci.

Отговори на това съобщение
 Re: Film
Автор: svetalcho   
Дата:   08-12-04 21:00

Агфа 800аса,Фуджи 400-800аса

Автор: thor   
Дата:   08-12-04 21:05

Provia 400 F...[smilie6]

Автор: athom   
Дата:   08-12-04 21:13

Снимал съм с FujiPress 800 и съм доволен.

[beer] [shtrak]

Автор: volokin   
Дата:   09-12-04 03:34

Филм-а който ти е посо4ил Тор т.е. Провиа 400 Ф е добър, по4ти без зърно!!
Подобни такива: Kodachrome 200 (много скъп)
Fujichrome Sensia 400 !!!

C-41----> Kodak Supra 200, 400, 800
Kodak Portra NC 400, VC 400
Fuji NPH 400
Всички последно изброени негативни филми са с прекрасно предаване на цветовете на кожата, и изобщо са много добри. Супра-та пък е направо ненадминат с това приятно зърно което дава! Дано се намират в България!![shtrak]

Автор: hose   
Дата:   09-12-04 12:07

volokin - kodak supra nikoga ne sum vijdal v BG :)))
no znam li moje puk i da ima niakude :)
az snimam s Fuji Sensia 100 i e super spored mene! ima i 200 ASA za 11 leva v Екуимпекс - трябваше да мина на български това няма писане на латиница [smile]
но ако ще снима залези дали прекрасните тонове на кожата ще му свършат работа?!?!?
иначе там има и провия 400 ама е 21 лева
още не мога да ги прежаля [smilie11]

Дата:   09-12-04 12:21

hose ,тук :
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=168&a=89_629&a=79_594&a=74_1576&Submit.x=9&Submit.y=11&shs=&ci=337&ac=
Provia 400 F - 17.5лефчета - крайна цена ,си е на прилична цена ,да си поръчаш от България , а що се отнася до Provia 100 F ето :
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=181489&is=GREY
на тази цена + пътните до България ,.... е естествено ако си поръчащ 20-на филма ,което винаги можеш да го направиш като се комбинираш с някой от форума [smilie24] бройката ще ти излезне с поне 15% - 20% по евтино от Sensia-та ,която ползуваш сега ...[smilie6] а и покрай тази галимация можеш да си поръчаш и експерементираш със сума ти различни филми [smilie24] преди седмица получих от същото място няколко филма ,"гарантирам" ти че няма да имаш проблем от страна на магазина ..[smilie6]

Дата:   09-12-04 12:26

thor - попадал съм на този сайт ама нямам кредитна карта - или тук плащаш по друг начин?!?!
абе не знам - още не мога да се накарам да почна така да пазарувам филми по две причини - трябва да се комбинираш с някой, да чакаш и да дадеш много пари на куп - а аз така си купувам по рядко и давам по по малко пари наведнъж
[smile]

Дата:   09-12-04 12:39

абе ,то номера е един път да купиш ,после няма отърване ,последната ми поръчка дойде за по малко от 7 дена ,така че няма голямо чакане ,естествено ,като се комбинираш ,можете да си купувате ,по на често и по малко филми ,а това със заплащането можеш да го разрешиш ,като им пратиш един майл в който да им обясниш проблема и попиташ може ли да им платиш по друг начин освен кредитна карта ,пък и не става въпрос само за филми ,един път като минеш по пътя ,можеш да си поръчваш най различни магии от този сайт ,друго е като знаеш че няма да имаш проблем ,аз например ,доста отдавна не купувам оттук при мен ,а от USA ,тъй като в крайна сметка ,всичко ми излиза поне с 30% по евтино ,а и имаш и за някои артикули 14 дена период в който можеш да ги върнеш ,ако нещо не са ти харесали ,трябва само да прочетеш условията ,...що се отнася до гаранцията ,повечето по сериозни галимации които купуваш и са с USA гаранция ,която гаранцията важи за целия свят ,или поне така си пише ,просто трябва само малко да се поразровиш в сайта ,за да разбереш всичко с подробности ......[smilie6]

Дата:   09-12-04 14:29

thor - не ме изкушавай!!!!!! :)))))))))))))))))

Дата:   09-12-04 14:49

не става въпрос за изкушение ,а да си дадеш възможност да снимаш повече ,със същите пари които харчиш сега ,... или ако не , то с тези които ти останат ,да си купиш полезни неща за хобито ..погледни разходи се само из да речем - филтрите на втора ръка и там има понякога голям избор на филтри които иначе в България не би могъл да намериш ,пък и други магии ....просто комбинирай възможностите с ниските цени и си направи кефа и спести времето и нервите които ще загубиш в търсенето на разни такива неща край теб .....[smilie6]

Публикацията е редактирана (09-12-04 15:40)

Автор: delyan   
Дата:   10-12-04 13:47

Ами да правим комбина с някой тогава и да поръчаме от САЩ.
На мен ми трябват някои бройки Fujichrome Provia 100F, 400F, Fuji Sensia 200, Kodak E200 или Elite Chrome 200 - всички за 35мм
Ако някои още иска да правим комбина за такива - да казва ( тук или на мейла ). Аз имам кредитна карта.

първа  назад  1     всички  напред  последна