Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 D70 цена в бг
Автор: jumbo   
Дата:   27-02-04 20:55

ама кога ще дойде не е ясно.........
2100 лв. тялото [smile]
2800 лв. с 18-70 [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: D70 цена в бг
Автор: boni   
Дата:   27-02-04 21:49

Това с ДДС ли е ???

Автор: GuruMMX   
Дата:   27-02-04 22:00

ujas :) ...

Дата:   27-02-04 22:35

да с ДДС е и кое му е ужасното че не разбрах
продава се с по-добър обектив от 300Д и освен това не е лайт едишън пак като 300Д[smilie5]

Дата:   27-02-04 22:41

Ne e mnogo zle chak

Дата:   27-02-04 22:43

подробност не е ясно кога ще се появи ако дойде за фотовак пак ще е добре

Дата:   27-02-04 23:01

Дай да внесем 5-6 бр. Искаш ли?
Питам сериозно.

Дата:   27-02-04 23:05

и на каква цена бе бони?????
аз ако бях търговец ехеееее

Дата:   27-02-04 23:44

Ми ще проверя утре.Обаче не може 1 бр. Минимум 5 трябва

???
Автор: GenaDP   
Дата:   28-02-04 00:17

Няма особена далавера... като платиш транспорт, ДДС и данък печалба - нищо няма да ти остане. А гаранцията как ще уредиш?

Re: ???
Дата:   28-02-04 00:19

dobre de... garancijata ta garancijata..

ajde sega njakoj da kaje priznavali li sa mu BG garancijata v BG??? Mnogo mi e interesno :) [beer]

Дата:   28-02-04 00:19

Нима си чувал Никон някога да са предлагали гаранция в БГ ????Щото аз не съм.

Дата:   28-02-04 00:23

e da de :)

shtoto ne sum plashtal nikoga garancija v BG ta za tva pitam njakoj s povechko opit :) [smilie10]

Еми...
Дата:   28-02-04 00:27

...мойто Д60 го ремонтираха гаранционно в Пан Сервиз. А Никон-ите, дето се продават по магазините, БЕЗ гаранция ли са? Не ми се вярва... Все пак има някакви официални вносители на Никон (Амперел май) - трябва да са си вързали гащите.

Та тея 5бр., ако ги предлагаш и без гаранция - а на Джъмбо цената е на официалните доставчици - съвсем няма да има мющерии за тея тела...

Дата:   28-02-04 00:30

Няма ....

Дата:   28-02-04 08:23

това са цените на официалния вносител
знам че ако стане нещо ги изпращат в гърция на ремонт

Затова канон....
Автор: asklep   
Дата:   28-02-04 08:34

канончета си купувай народе хем по еефтинко хем и сервиз някъв уж има ,къде сте се юрнали на Никон хе хе [smilie19]

Автор: junior   
Дата:   28-02-04 08:41

Канон и сервиз в БГ??!?!??!?!?!?!?!?!?!?
таково животно немааа.... само за един апарат с четири годишна международна гаранция съм дал повече от 120 кинта на Пан сервиз....

Публикацията е редактирана (28-02-04 08:42)

Канон и гаранция хе хе
Дата:   28-02-04 08:57

Ами тогава остава утехата че поне канон е по ефтинко апаратче от никон в конкретния случай
Абе аз не знам как се формира цената на тоз Канон D300 примерно в щатите е 1500 лева а тук 2300 за какво се дават парите ДДС и още що ?

Дата:   28-02-04 09:34

абе докторе стига си сравнявал американския милионен пазар с българския единичен гената сам ти каза който иска да ходи да си купува от там
канон имам сервиз само за купени от бг апарати защото пан сервиз са оторизиран а не само на канон сервиз и канон бг отделят процент от продадените тук апарати за гаранционно обслужване и сигурно са прави за себе си
колкото за никон те взимат техниката от холандия - европа не от щатите
в европа комплекта Д70 е малко над1300 евро
което е близка до нашата цена като имаш предвид че тук е с по-високо ДДС
който иска може да си вземе новия кулпикс 8700 цена тук 2390 лв който иска да ходи в Щатите 1080$ без билета до там[beer]

Дата:   28-02-04 10:10

re:asklep
Разликата в цените е за сметка на нееластичното предлагане на пазара в България.

П.С. Нали имаш предвид Канон 300D??

Дата:   28-02-04 10:14

re:jumbo
$1080 (самолетен билет) + 2 DSLR (които и да са) < 2 DSLR (същите)в БГ

Относно гаранцията: Канон България са ли или не са клон на канон??? Имам гаранция официално издадена от Канон, валидна за страните от цяла Европа, САЩ, Източна Азия, Южна Африка и Близкия Изток... Значи ли това, че Канон България не ни считат за някоя държава от тези региони????

По телефона ми казаха, че те били само "маркетингов офис" (каквото и да значи това)....

П.С. Мерси за комплимента - "докторе" :)) - галиш ми егото

Публикацията е редактирана (28-02-04 11:08)

Canon BG
Дата:   28-02-04 11:52

...както сами са ти казали, са само търговски представители. Не са сервиз. Намери си Канон-ски сервиз (Турция, Гърция, Унгария), занеси си апарата там, и ще ти го оправят без пари.

Да го духат и канонци и никонци
Дата:   28-02-04 12:19

Сега виж какво ще ти кажа скъпи ми Джъмбо пет пари не ми пука а и ми е през онази работа какви ДДС -та и печалби си нагласят канонци никонци и други такива в БГ,за мен е важно че някъде го има на по ниска цена независимо колко милионен е там пазара ,няма нужда да купувам билет за някъде си ,има начин да си го поръчам от там или ще намяря такъв.Също не ме интересува откъде купуватБГ преставителите от Холандия ,Заир или от Брега на слоновата кост тъй както те не се интересуват от мен едное сигурното че от мен пари при тези цени няма да видят [smilie19]
Аз не знам що за максимализъм се шири из тези форуми за мен хиляда долара са си хиляда долара и в америка и в БГ ,аз съм любител който просто си мечтае/мечтите са безплатни все още / да има DSLR камера но след като не ме устройва цената няма да я имам на този етап от БГ , а това че някои от вас изкарват дебели пачки от фотография е друг въпрос ,аз не печеля големи пари и следователно си търся лесното...

Публикацията е редактирана (28-02-04 12:37)

Ми търси бре...
Дата:   28-02-04 13:38

...кво ревеш из форумите? Или се надяваш някой да дойде и да ти запуши устата с някое 300D?

Ко щеш от Южния Полюс си купи апарата, на другите им е все тая. Ама що виеш като пребито псе на тема цените в БГ? Ми такива са. Точка. Като не ти изнася - не купувай. И аз пазаря от САЩ. Да се ме чувал да се оплаквам от цените по нашенско? Казвам "скъпо е" и точка.

Публикацията е редактирана (28-02-04 13:47)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна