Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 направете нещо да се сменят категориите
Автор: rud   
Дата:   07-12-04 22:32

когато снимката е вече качена; често се случват грешки. Едно завъртане на колелцето на мишката и снимката е неволно в грешна категория и това не може да се редактира.

Отговори на това съобщение
 Re: направете нещо да се сменят категориите
Автор: jumbo   
Дата:   07-12-04 22:33

триеш и готово

Автор: komrad   
Дата:   07-12-04 22:36

ama predi tova ne zabraviai da svalish snimkata ot galeriata, zashtoto sled kato ia iztriesh ne se vodi svalena i ti namaliava limita

Автор: rud   
Дата:   07-12-04 22:37

триеш и готово затова не е изход. Не е кой знае колко сложна промяната да има смяна на категорията, когато нимката е вече качена

Автор: solo5   
Дата:   07-12-04 22:42

Аз съм ЗА [smilie24]
Искам да сложа моята на хотел Мираж в Архитектура, ама няма как.
А когато я качвах тази снимка нямаше архитектура.
Мога да помоля и админите, ама не е това начина. [beer]

Автор: J0R0   
Дата:   08-12-04 09:54

Идеята да не се сменят категориите беше, че активността на гласуването в различните категории е различна. Може някоя снимка да събере адски много точки, например в "хумор" защото е много смешна, или в "околна среда" и след това да бъде прехвърлена от автора в някой текущ конкурс барабар с точките, а авторът и да претендира за награда.
Затова не се сменят категориите.

Автор: cristo   
Дата:   08-12-04 12:03

Жоро, а не може ли да се сменят галериите като се губят точките, но да не губят коментарте, защото мен точките не ме вълнуват толкова, но уважавам мнението на всеки, който е намери време да напише нещо под моя снимка, да ме посъветва или похвали (само без изцепките на ТРЕСНАТИя) и само заради това не искам да ги трия и така за ги местя.
Особенно снимки от конкурсите. Като видя, че снимката не се харесва много за конкурса, искам да я пратя в някоя категория, но не искам да губя коментарите.

А може да се въведе направо ограничение за премествене към конкурсите и проблема с точките отпада. А преместването на снимки от конкурсите към категориите ще разтовари малко и конкурсите от снимки, дето не са успели да съберат достатъчно точки там.

Автор: J0R0   
Дата:   08-12-04 12:05

Ще питам Сашо като се върне, той е програмиста, аз не разбирам от софтуер.

Автор: sagittarius   
Дата:   08-12-04 13:40

Или пък да се губят точките само като местиш от обикновена категория към конкурсна. Иначе няма лошо ако си ги запазиш. Без да са самоцел, точките все пак са средство което помага повече хора да видят снимката, като я поставят по-високо в рейтингите.

първа  назад  1     всички  напред  последна