Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 По темата с крадените снимки
Автор: Gravija   
Дата:   04-12-04 13:40

Не знам кво стана, ама след поста на niavaah не можах да сложа следващ, та викам да си продължа темата, щото явно някой малоумници още не вдяват за какво става въпрос.

Тази страница не е само за снимки и това, че слагаме снимки вътре е защото някой от тях си заслужат.Явно не си чел добре какво съм писал последния път.Страницата е направена с идеална, а не с комерсиална цел.Да, приятно ни е да получаваме писма колко ни харесват страницата, но процентът от писмата, които сме получили, засягащи секцията със снимките е значително малък.

За инициалите не го казвам за наше удобство, а за ваше.Несъмнено знаете, че творбите се подписват от авторът, за да няма фалшификати.Това въобще не е като препоръка или съвет, просто го споделям, като познат факт, чо може и така да се направи.Щом не ви харесва - добре.И пак повтарям - не мога за всяка нова снимка да питам във всяка страница със снимки
или да пиша във форума тук, за да се избегнат такива неща.Това с краденето ще продължи, защото ако не сте забелязали само аз и Prozzak сме писали тук и сме наясно, останалите администратори на страницата също знаят, но хора, които пращат снимки са в голяма заблуда за момента и си мислят, че това не е кой-знае какъв проблем.Нека аз да ви помоля да хвърляте по едно око на страницата от време на време и да ни казвате ако има такива ексцесии - зная, че е неприятно, но повярвайте ми: нямам желание да засягам когото и да било и да използвам негови/нейни произведения без съгласиято му/й.Простете за неудобството, но това е.

Що се отнася до оня сладур(Junior), дето искаше да идва до Майнатаун да ми "строши сървъра у тъпата чутура..."- заповядай, ама ми елате повече, че иначе ще ми е скучно.Всичките тука в нета все много знаете и все на големи отворковци се правите.То и на мен много ми знае устата, ама аз като кажа, че ще направя нещо, го правя.Казах за снимката, няма я.Ела ми сега ти в Пловдив, да видим какво ще направиш...палячо...А ти от къде си, че като ти гледам с тоя хубав диалект...Не си от цивилизовните краища.Някъде Мелник...там трябва да е.Или си някъде към Видин?И може да ми кажеш коя ти е страничката, да ти взема всичките снимки и утре да ги видиш в наща страница.

Отговори на това съобщение
 Re: По темата с крадените снимки
Автор: Kuncho   
Дата:   04-12-04 13:43

oi maikooo... po4na se!

Автор: GuruMMX   
Дата:   04-12-04 13:44

heh, jako, ja da vidim kvo se sluchva natatuk :)

Автор: TPECHAT   
Дата:   04-12-04 13:48

az pa sha vi zema si4ko ot vashta stranica hahaha [smilie21]

Автор: nsirakov   
Дата:   04-12-04 13:54

Картофки... топлички картофки.... [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: Niko24   
Дата:   04-12-04 13:57

Gravija, ти хубаво не си могъл да постнеш в другата тема, ама за к'во отвори нова не мога да разбера? Така като гледам въпросът е преключен. Къв ти е проблема?

Автор: TPECHAT   
Дата:   04-12-04 14:00

Niko,
ti ne stana li ve4e na 25 hehe [smilie21]

Автор: Niko24   
Дата:   04-12-04 14:03

TPECHAT, кат съм го зациклил на тия 24 и няма мърдане. И пубертета не ме пуска още https://photo-forum.net/joro/emoticons/653.gif

Автор: Kuncho   
Дата:   04-12-04 14:03

i az se 4uvstvam na 24 :)

Автор: RossN   
Дата:   04-12-04 14:06

а па я сум си на толкуз, има-нема 10 нагоре, 10 надолу[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: stoevmobile   
Дата:   04-12-04 14:06

Gravija,
Стига бе човек!
Това за войната е най-тъпото.
Аз поразгледах мармалада - има събрани от тук от там неща, дето си е ценно само по себе си.
Сайта Ви е ориентиран към друго нещо и снимките са малка част.
Туй за война между сайтове, дето нямат нищо общо, пък и използване на хакерски оръжия е глупаво и няма да донесе полза никому.
За свалените снимки от тук без знанието на Автора си е ясно.
Имам няколко мои си снимки, дето може би са смешни, ще ги прасна в мармалада при наличие на време.
Не на войната [smilie24]
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: fogas   
Дата:   04-12-04 14:09

yeah,
[beer]

Автор: RossN   
Дата:   04-12-04 14:12

Стоев[smilie24]

Автор: MITAKA   
Дата:   04-12-04 14:19

Аз съм ЗА въпросът да приключи!Има грешка има прошка!Пийте по една обедна[beer] няколко пъти?Наздраве!

Автор: stoevmobile   
Дата:   04-12-04 14:24

MITAKA,
никакво приключване, докато не паднем под масите [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   04-12-04 14:26

Преместете още от сега клавиатурата и мишката на земята, че не се знае после дали ще можете да ги стигате

[beer] [beer] [beer]

Автор: niavaah   
Дата:   04-12-04 14:27

I az gore dolu tova imah predvid, zna4i si ostava ideqta nie da si check-vame ot vreme na vreme i ako ima neshto na nqkoi , i ideqta za postinga ne mu haresva da se oburne kum adminite- ottam natatuk ve4e vie se ZADULJAVATE da napravite neshto po vuprosa - RIGHT Gravija!?[beer]

Aide ..

Дата:   04-12-04 14:28

Gravija, няма ли да дигнеш един тост?

[smilie24]

Автор: special_k   
Дата:   04-12-04 14:35

Abe, za k'vo stava vupros tuka?[smilie21]

Автор: MITAKA   
Дата:   04-12-04 14:46

Стоев,аз си я пия направо на земята!Оттам падане няма![beer]

Автор: thor   
Дата:   04-12-04 14:49

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/injo4050.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v364/kruos/U2.jpg

стоеф има кой да се заеме с атомната бомба ...споко ......наливай [beer] [beer] [beer]

Автор: Gravija   
Дата:   04-12-04 14:49

niavaah: така - това исках да кажа и аз.По тази тема сме се разбрали явно, ама исках да доуточня, защото не ми е приятно да съм неразбран.

А оня момък, дето много му знае устата нещо се е покри.Аз не искам никви войни, ама явно младежът има доста негативна енергия и иска някъде да си я изразходи.Като един много добър и загрижен гражданин, аз съм склонен да му помогна - да ме навести в Майнатаун.

Тост викате, а?Ми аз по принцип, като виден представител на хората в моята област(не включвам всички администратори в marmalad.com)съм страстен привърженик на алкохолът, последствията след него и тостевете преди него.Та тостът ще почака, докато разкажа следната случка:Седят двама приятели в един бар и подпииват.Единия казва на другия, че бил чул от трети, че сервитьорката тук можела да познае колко е дълго достойнството на всеки мъж.Приятелят му, разбира се, не вярва и те се обзалагат.Викат сервитьорката и я питат истина ли е."Да"-отговаря гордо тя, а те я питат дали ще се съгласи на малка демонстрация.Тя се съгласява:"Виждате ли онзи човек там?"-те кимат в знак на съгласие."Неговият е 13 см"..Споглеждат се те, питат човека - толкора е!!Тя посочва втори човек и пак познава.Двамата, разбира се, удивени питат каква е тайната, а сервитьорката се навежда и тохо прошепва: "Зависи колко са запретнали ръкавите си - колкото са ги запретнали, толкова е и дължината на мъжкото им достойнство."Та тоестът е: Да пием за мъжете, пиещи по потници!

Публикацията е редактирана (04-12-04 14:54)

Автор: special_k   
Дата:   04-12-04 14:53

Ta za k'vo stava vupros?[smilie21]

Дата:   04-12-04 14:57

[beer]