Автор: Gravija
Дата: 04-12-04 13:40
Не знам кво стана, ама след поста на niavaah не можах да сложа следващ, та викам да си продължа темата, щото явно някой малоумници още не вдяват за какво става въпрос.
Тази страница не е само за снимки и това, че слагаме снимки вътре е защото някой от тях си заслужат.Явно не си чел добре какво съм писал последния път.Страницата е направена с идеална, а не с комерсиална цел.Да, приятно ни е да получаваме писма колко ни харесват страницата, но процентът от писмата, които сме получили, засягащи секцията със снимките е значително малък.
За инициалите не го казвам за наше удобство, а за ваше.Несъмнено знаете, че творбите се подписват от авторът, за да няма фалшификати.Това въобще не е като препоръка или съвет, просто го споделям, като познат факт, чо може и така да се направи.Щом не ви харесва - добре.И пак повтарям - не мога за всяка нова снимка да питам във всяка страница със снимки
или да пиша във форума тук, за да се избегнат такива неща.Това с краденето ще продължи, защото ако не сте забелязали само аз и Prozzak сме писали тук и сме наясно, останалите администратори на страницата също знаят, но хора, които пращат снимки са в голяма заблуда за момента и си мислят, че това не е кой-знае какъв проблем.Нека аз да ви помоля да хвърляте по едно око на страницата от време на време и да ни казвате ако има такива ексцесии - зная, че е неприятно, но повярвайте ми: нямам желание да засягам когото и да било и да използвам негови/нейни произведения без съгласиято му/й.Простете за неудобството, но това е.
Що се отнася до оня сладур(Junior), дето искаше да идва до Майнатаун да ми "строши сървъра у тъпата чутура..."- заповядай, ама ми елате повече, че иначе ще ми е скучно.Всичките тука в нета все много знаете и все на големи отворковци се правите.То и на мен много ми знае устата, ама аз като кажа, че ще направя нещо, го правя.Казах за снимката, няма я.Ела ми сега ти в Пловдив, да видим какво ще направиш...палячо...А ти от къде си, че като ти гледам с тоя хубав диалект...Не си от цивилизовните краища.Някъде Мелник...там трябва да е.Или си някъде към Видин?И може да ми кажеш коя ти е страничката, да ти взема всичките снимки и утре да ги видиш в наща страница.
|
|